Blogger news

Blogger templates

3/05/2017

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μια σχέση μίσους και πάθους



Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος έφτασε και η Τούμπα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον μσητό αντίπαλο Ολυμπιακό. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δύο κόσμοι διαμετρικά αντίθετοι αλλά συνάμα τόσο όμοιοι.


Οι φίλοι του Δικεφάλου μπορεί να είναι ελαφρώς απογοητευμένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα και την ήττα από την Ξάνθη για το Κύπελλο αλλά όταν ο Ολυμπιακός έρχεται είναι αδιανόητο να σκεφτεί κανείς ότι η Τούμπα δεν θα είναι γεμάτη. Μπορεί μέσα στην εβδομάδα τα εισιτήρια να μην έκαναν φτερά και η ΠΑΕ να μην ανακοίνωσε sold out αλλά σίγουρα αύριο το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Το ντέρμπι βρίσκει τις δύο ομάδες σε μια μεταβατική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ περνά μια περίοδο κάμψης με τις εξαιρετικές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών ημερών να έχουν δώσει τη θέση τους σε μέτριες εμφανίσεις και απώλεια «άδικων» βαθμών. Ο Ολυμπιακός από την άλλη εμφανίζεται ελαφρώς βελτιωμένος, στο β ημίχρονο κυρίως των τελευταίων αναμετρήσεων του αι δείχνει ότι ακόμη και στην κακή χρονιά που διανύει η καρδιά του πρωταθλητή χτυπά στα κρίσιμα παιχνίδια και ο Πάουλο Μπέντο και οι παίκτες του γεύονται τη χαρά της νίκης.


Οι δύο ομάδες μας καθήλωσαν στο ντέρμπι του πρώτου γύρου και οι πρώτες σκέψεις αναμένουν ένα παρόμοιο παιχνίδι γεμάτο ένταση, πάθος και φυσικά γκολ. Αυτό είναι και το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο. Ποιος θα νικήσει και ποιος θα ηττηθεί δύσκολα να το κρίνεις από πριν. Είναι ένα ντέρμπι και εκεί όλα γίνονται, όλα είναι πιθανά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου