Blogger news

Blogger templates

7/03/2015

ΤΟ ΓΣΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

της Έλενα Αντωνίου

Με μια απαράδεκτα κακή εμφάνιση έκανε πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κανένας φυσικά δεν περίμενε να αποδώσει στο μάξιμουμ, αλλά να παιχθεί ένα καλό παιχνίδι. Η χθεσινή της ήττα από τη Δυναμό Μπατούμι με 1-0 ήταν η πρώτη της στις τελευταίες 20 ευρωπαϊκές πρεμιέρες. Ο απολογισμός μέχρι χθες ήταν εντυπωσιακός, αφού σε 19 αγώνες μετρούσε 13 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Φάνηκε ότι η ομάδα της Λευκωσίας δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητή της Κώστας Καϊάφας προτίμησε να κάνει τα δικά του πειράματα όσο αφορά το στήσιμο του παιχνιδιού, τα οποία δεν του βγήκαν καθόλου.  Δοκίμασε τρία διαφορετικά συστήματα τα οποία ήταν ελλιπές.

Το αρχικό πλάνο του προπονητή, το οποίο αποτελεί αποτέλεσμα μελέτης του αντιπάλου αλλά και αξιολόγησης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά και η ομάδας ως σύνολο, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί με επιτυχία σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ιδιαίτερα σε παιχνίδια όπου η αντίπαλος υστερεί σε ποιότητα, τέτοια ρίσκα είναι περιττά. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Gabedava στο 40ο λεπτό, μετά από την εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα πριν τη μεγάλη περιοχή.

Τα βλέμματα τόσο των παιχτών όσο και των φιλάθλων έχουν στραφεί στο παιχνίδι, στις 9 το Ιούλη στο ΓΣΠ. Εκεί η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της που πάντα την στηρίζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου