Blogger news

Blogger templates

12/14/2015

30.000 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ


30.000 ευρώ προσέφερε ο Ολυμπιακός στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για τη βράβευση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Δήμο Πειραιά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε την προσφορά του ποσού των 30.000 ευρώ, 20.000 της διοίκησης και 10.000 των ποδοσφαιριστών, στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF που έχει ως στόχο ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών όλου του κόσμου.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε:
«Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μία φορά βρισκόμαστε στο πλευρό της UNICEF για να βοηθήσουμε τα παιδιά-πρόσφυγες αυτή την φορά. Όπως ξέρετε η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2013, μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 1.000.000 παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και αυτό για εμάς αποτελεί μία μεγάλη νίκη, μία μεγάλη δικαίωση στο ότι θέλουμε να βοηθάμε ενεργά την UNICEF για το λειτούργημά της. Ακόμα μία φορά σήμερα είμαστε στο πλευρό σας για τα παιδιά-πρόσφυγες και ο Ολυμπιακός προσφέρει 30.000 ευρώ, 20.000 από την Διοίκηση και 10.000 από τους παίκτες, σε αυτή την προσπάθεια και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε κοντά σας».


Στην συνέχεια το  λόγο πήρε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος μίλησε εκ μέρους όλων των παιχτών της ομάδας:
«Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και να τα στηρίξουμε. Εμβολιάζουμε παιδιά και βοηθάμε. Όλοι μαζί, θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά – πρόσφυγες, που μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Γι' αυτό το λόγο, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θέλουμε να βοηθήσουμε το Τηλεμαραθώνιο της UNICEF, προσφέροντας 10.000 ευρώ».


Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, πήρε το  λόγο τελευταίος ευχαριστώντας τον Ολυμπιακό για την συμβολή του:
«Θέλω να συγχαρώ γενικότερα την UNICEF, για όλες τις προσπάθειες που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Έχω ζήσει την UNICEF μέσα από την συνεργασία της με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Σήμερα ως Δήμαρχος έχω την χαρά, στα 90 χρόνια του Ολυμπιακού, στα γενέθλια του, να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα να έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να βγούμε στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF.

Δυστυχώς, τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι τόσο καλά όσο του Ολυμπιακού. Άρα αυτό που θα μπορούσα να πω εγώ ως Δήμαρχος Πειραιά είναι ότι το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά θα είναι ανοικτό για όλα τα παιδιά της UNICEF. Δωρεάν για όσα παιδιά της UNICEF το επιθυμούν να το επισκεφτούν σε παραστάσεις παιδικές ή άλλες. Αν η UNICEF χρειαστεί οποιαδήποτε χρήση του Πειραιά για δράσεις, έχουμε τη δυνατότητα να τη διαθέσουμε δωρεάν για την UNICEF και να σχεδιάσουμε μια δράση από κοινού, τους προσεχείς μήνες, ώστε τα έσοδα να ενισχύσουν τους σκοπούς της UNICEF. Αυτά μπορώ να πω, να συγχαρώ και πάλι την UNICEF για τον Τηλεμαραθώνιο. Να συγχαρώ και τον Ολυμπιακό, γιατί απ’ ότι κατάλαβα και ο Πρόεδρος και ο Κώστας Φορτούνης συμβάλλουν στους σκοπούς της UNICEF.

Ξέρω ότι είναι αφιερωμένο στα προσφυγόπουλα. Είναι ένα ζήτημα το οποίο αγγίζει όλη την Ευρώπη, όλο τον κόσμο θα έλεγα, και ειδικά την χώρα μας, τα νησιά μας, αλλά και τον Πειραιά γιατί είμαστε η πόλη που υποδέχεται, όπως ξέρετε, τους πρόσφυγες από τα νησιά. Ελπίζω να μπορέσετε να βοηθήσετε και είμαι σίγουρος ότι η UNICEF θα βοηθήσει τα προσφυγόπουλα και εμείς θα είμαστε παρών όποτε μας ζητηθεί, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας και στις δυνατότητες που του επιτρέπουν να βοηθάει».

Ο Τηλεμαραθώνιος φέτος είναι αφιερωμένος στα παιδιά-πρόσφυγες, τα οποία ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους, για να βρουν μία νέα ζωή, μακριά από τη δυστυχία και τους πολέμους!

Χρέος όλων και του Ολυμπιακού, φυσικά, είναι να ενισχύσει ενεργά αυτή την υπέροχη προσπάθεια, κάτι που έκανε και θα συνεχίσει να κάνει! Κανείς δεν πρέπει να μένει απαθής μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν τον πλανήτη μας. Με γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο και με πρόθεση να διασφαλίσουμε το μέλλον αυτού του κόσμου, τα παιδιά, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα εκεί!»

Για την ενίσχυση του Τηλεμαραθωνίου μπορεί κανείς να:
Στείλει SMS μήνυμα τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 19059. Ισχύει από τις 10-16 Δεκεμβρίου (1,23 €/μήνυμα με το ΦΠΑ)
Καλέσει μόνο από σταθερό ΟΤΕ, το 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση 3,68€/κλήση με το ΦΠΑ)
Καταθέσει επίσης τη δωρεά σας στις παρακάτω τράπεζες:
ΕΘΝΙΚΗ: Στο δίκτυο καταστημάτων της μέσω Συστήματος Εξυπηρέτησης Τρίτων / UNICEF Αρ. Λογ. 169 4800 2064
Στα εναλλακτικά δίκτυα i-bank Internet & Phone Banking / Πληρωμές / Δωρεές / UNICEF
Στα εναλλακτικά δίκτυα i-bank Simple Pay & Mobile Banking / Συναλλαγές / Δωρεές / UNICEF
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας/ Αρ. Λογ. 5049-022842-011
Στο εναλλακτικό δίκτυο Internet Banking / Πληρωμές /Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις/UNICEF
ALPHA BANK: Στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας / Αρ. Λογ. 115 00 2002 017649
Στο εναλλακτικό δίκτυο Internet Banking / Πληρωμές /Δωρεές υπέρ Κοινωνικού Σκοπού/UNICEF
EUROBANK: Στο δίκτυο καταστημάτων της Eurobank & Νέου ΤΤ/ Αρ. Λογ. 0026-0102-14-0100540998
Στο εναλλακτικό δίκτυο Internet Banking / Συναλλαγές /Δωρεές /Ίδρυμα/UNICEF -0998
ATTICA: Αρ. Λογ. 069 / 54799691
HSBC: Αρ, Λογ. 002-066694-130
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Με έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα προς:
HELLENIC COMMITTEE FOR UNICEF
National Bank of Greece
Acc.no. 169/296008-78
GR61 0110 1690 0000 1692 9600 878

SWIFT(BIC) ETHNGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου