Blogger news

Blogger templates

2/16/2017

Έδειξε ανίκανος μπροστά σε μια φοβισμένη ομάδα


Κατώτερος των περιστάσεων και ανίκανος δημιουργικά εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στην Οσμαλινσπόρ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League. Με 10 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι». Αποδοκιμασίες με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Κακός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με τους Τούρκους να μην μπορούν να γίνονται ιδιαίτερα την εστία του Λεάλι. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά αδυνατούσαν να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν φάσεις. Στο 41΄ο Μποτία σούταρε από το δεύτερο δοκάρι αλλά τον Καρτσεμάρσκας να διώχνει σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Καρντόσο έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα των Τούρκων να αποκρούει.


Ελάχιστα βελτιωμένος ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μάρτινς να απειλεί στο 57΄με ένα μονοκόμματο πλασαριστό σουτ αλλά τον Καρτσεμάρσκας να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα του. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε κακή μέρα τόσο τον Φορτούνη όσο και τον Μάρτινς και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν με τα πράγματα να γίνονται πιο δύσκολα για εκείνους στο 74΄όταν ο Βιάνα κλώτσησε τον Βράγιεβιτς και ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Όαση οι μικροί του Ολυμπιακού που έβγαζαν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Φορτούνης και Μάρτινς εξαφανισμένοι, όπως και ο Καρντόσο που κινήθηκε για ακόμη μια φορά σε ρηχά νερά. Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες στο τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Λεάλι, Μποτία, Βιάνα, Φιγκέιρας, Σισοκό, Μάρτινς (87΄Ανσαριφάρντ), Ρέτσος, Ανδρούτσος, Φορτούνης (71΄ λ.τρ. Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο (76΄ Καρντόσο)

Οσμανλισπόρ: Καρτσεμάρσκας, Βράγιεβιτς, Εντιαγέ, Πίντο, Ρεγκατέν, Λουίζ Κάρλος (87΄Μάχερ), Προχάτσκα, Ντελάρζ (81΄Ρουσέσκου), Τσιουριουκσού, Μπιφουμά (94΄Γκιουβέν), Κουρουτσκού

Κίτρινες: 6΄Φιγκέιρας, 10΄Ρέτσος, 45΄Φορτούνης, 65’ Μποτία / 13’ Λουίζ Κάρλος, 27΄Εν΄Ντιάιγ, 61΄Πίντο, 63΄Τσιουριουκσού

Κόκκινες: 74΄Βιάνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου