Blogger news

Blogger templates

12/18/2015

ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Κάνοντας πάρτι στα ελεύθερα σουτ η Αναντολού Εφές πέρασε από το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» αλώβητη επικρατώντας με 68-81 του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Πρώτοι στον όμιλο οι «ερυθρόλευκοι», στον όμιλο του Παναθηναϊκού η Εφές.

Κακή άμυνα, λάθη και αστοχία στην επίθεση για τον Ολυμπιακό στην πρώτη περίοδο που δεν μπήκε δυνατά στο παρκέ επιτρέποντας στην Αναντολού Εφές να σημειώσει 21 πόντους έναντι 10 μόλις δικό του. Οι Τούρκοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αδυναμία του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν και ισορρόπησαν κάπως την κατάσταση στη δεύτερη περίοδο αλλά το κακό είχε γίνει. Η διαφορά των 11 πόντων που είχε η Εφές από το  πρώτο δεκάλεπτο της έδωσε ασφάλεια και την έστειλε στα αποδυτήρια με 29-40. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 8/21 δίποντα και 3/12 τρίποντα στις δύο πρώτες περιόδου.

Τα ποσοστά των Τούρκων έξω από τη γραμμή των 6.75μ. ήταν απίστευτα έχοντας 9/19 τρίποντα. Η Εφές ήλεγχε το ρυθμό. Ο Ολυμπιακός ανέκαμψε λίγο στην τρίτη περίοδο και μείωσε τη διαφορά κλείνοντας την περίοδο με απίστευτο τρίποντο του Αθηναίου.

Η Εφές συνέχισε να έχει το ρυθμό και το προβάδισμα στην αναμέτρηση και στην τέταρτη περίοδο. Και πώς να μην το  είχε αφού οι Τούρκοι είχαν ποσοστό 43% στα τρίποντα (10/23). Ο Ολυμπιακός κατέβασε τη διαφορά και κάτω από τους 10 αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.


Τα δεκάλεπτα: 10-21, 29-40, 54-64, 68-81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου