Blogger news

Blogger templates

3/04/2016

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με απόφαση της ΓΓΑ η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (6/3) αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας και η Super League αναζητά νέα ημερομηνία.

Η ΓΓΑ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης. Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη (2/3) ανησυχούν ιδιαίτερα τους αστυνομικούς αφού υπάρχουν φόβοι για συνέχιση τους. Για το λόγο αυτό και σε συνδυασμό με την περιορισμένη αστυνομική δύναμη της πόλης, λόγω της κατάστασης στην Ειδομένη, αποφασίστηκε ο αγώνας να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα γίνουν κανονικά με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στη Λεωφόρο να τραβά τα βλέμματα. Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Πανθρακικό.

Η Επιτροπή Διατησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 25ης αγωνιστικής με τον Στυλιάρα να σφυρίζει στη Λεωφόρο, τον Παπαπέτρου στην Τρίπολη και τον Βοσκάκη στην Κομοτηνή. Ρεπό θα πάρει ο Αρετόπουλος αφού ορίστηκε ως άρχοντας της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σάββατο 5/3:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  15.00 (Καρακαντώνης)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  17.15 (Λαμπρόπουλος)

Κυριακή 6/3:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 15.00 (Στυλιάρας)
ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17.15 (Γιάχος)
ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17.15 (Τζήλος)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 17.15 (Βοσκάκης)
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΑΝΑΒΟΛΗ

Δευτέρα 7/3:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ 19.30 (Παπαπέτρου) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου