Blogger news

Blogger templates

3/04/2016

ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΚΟΜΗ


Τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας διατήρησε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 82-68  της Λαμποράλ Κούτσα στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».
Το άγχος του Ολυμπιακού επηρέασε την ομάδα με τη Λαμποράλ να το εκμεταλλεύεται και να παίρνει προβάδισμα 2-9. Εκεί ο Σφαιρόπουλος έσφιξε την άμυνα του και χάρη στους 13 πόντους του Πρίντεζη ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία.

Ο Μπουρούσης έδινε ανάσες στη Λαμποράλ και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Μετά το τάιμ άουτ του Σφαιρόπουλου ο Ολυμπιακός ξύπνησε, έπαιζε σκληρή άμυνα και με σερί 16-0 πήρε κεφάλι στο σκορ (41- 25). Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η αστοχία των παιχτών της Λαμποράλ έξω από τη γραμμή των 6,75μ, 2/13 είχαν.

Χωρίς να βάλει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά και μάλιστα να τη δειυρύνει με δημιουργό τον Σπανούλη και εκτελεστές τους Παπανικολάου, Στρόμπερι και Τζόνσον. Η Λαμποράλ δεν μπορούσε να αντιδράσει έχοντας τα διπλάσια σχεδόν λάθη από τον Ολυμπιακό και με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας.

Η είσοδος του Μπουρούσε έδωσε και πάλι ανάσες στη Λαμποράλ που μείωσε στους 11 αναγκάζοντας τον Σφαιρόπουλο να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο μομέντουμ και κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα και να κάνει μια νίκη που αυξάνει τις ελπίδες του για πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 44- 30, 63-47, 82-68

Το εξαιρετικό κάρφωμα του Όντομ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου