Blogger news

Blogger templates

2/21/2016

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ


Με μαέστρο τον Τσόρι Ντομίνγκεζ ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα με 4-0  του Ατρομήτου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League. Εξαιρετικός ο Μπάργκας.

Ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν καλό ρυθμό και να δημιουργούν φάσεις για γκολ. Ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης στο πρώτο μισάωρο, είχε τον έλεγχο και πίεζε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 10ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση του Τσόρι Ντομίνγκες έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Μπάργκα. . Ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο μετά το 30΄και στο 32ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Ρομπέρτο να αποκρούει. Στο 35΄ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έσωσε άλλη μια φορά την εστία του αποκρούοντας το δυνατό σουτ του Ούμπιδες. Στο 40΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Μπάργκα να κάνει λάθος εκτίμηση, τον  Φουστέρ  να κάνει το γύρισμα, με τον Κιβρακίδης να διώχνει προ του Κολοβού.  Αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες αλλά μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε το ρυθμό του πρώτου μέρους με τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία της αναμέτρησης και να πιέζει τον Ατρόμητο. Τα λάθη της άμυνας του Ολυμπιακού στην αρχή του ημιχρόνου ήταν αρκετά με τον Ατρόμητο να μην τα εκμεταλλεύεται όμως. Στο 49΄ένα λάθος του Ντα Κόστα έβγαλε τον Ατρόμητο στην αντεπίθεση με 5 εναντίον 3 αλλά ο Σαλίνο έκοψε. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι λάθος που ευνόησε τον Ατρόμητο με τον Βούρο να κόβει. Στο 56΄ο Μπάργκας απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Φουστέρ. Στο 64΄ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση με τον Κολοβό να σπάει τη μπάλα στο Φουστέρ αλλά το σουτ του Ισπανού κόντραρε με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 66΄οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κασάμι να βγάζει στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου τον Πουλίδο, με τον Μεξικανό να περνά τον Μπάργκα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.  Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 73΄με τους Τσόρι και Φορτούνη να κρύβουν τη μπάλα και το Μπάργκα να αποκρούει εξαιρετικά την προσπάθεια του Φουστέρ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έκανε τρία τα τέρματα του με τον Τσόρι να εκτελεί το κόρνερ, τον Πουλίδο να γυρίζει με κεφαλιά και τον Καμπιάσο να στέλνει τη  μπάλα στα δίχτυα από κοντά.  Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φορτούνης στο 85’ μετά από όμορφη προσπάθεια και πάσα του Ιντέγιε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Βούρος, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Ελαμπντλαουί, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ (79’ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Κολοβός (68’ Φορτούνης), Πουλίδο, Κασάμι (68΄Ιντέγιε)

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάργκας, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ουσέρο (76΄Κούρος), Μπρίτο, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (80΄Ματέι), Γρόντης, Παπαδόπουλος (71΄Λε Τάλεκ)

Κίτρινες:  26΄Κασάμι, 32΄Ελαμπνταλουί / 4΄Ουσέρο, 20΄Φυτανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου