Blogger news

Blogger templates

2/21/2016

Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κάνοντας το 2-2 και αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στα κρύα του λουτρού και για πέμπτη συνεχόμενη φορά χωρίς νίκη στο γήπεδο του.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και γρήγορα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης πιέζοντας τον αντίπαλο του. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπεργκ απείλησε την εστία του Βελλίδη και πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 10 λεπτά το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ. Ο  Βλαχοδήμος έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και βρήκε με όμορφη κάθετη τον Μπεργκ που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του μετά το πρώτο 20λεπτο και προσπάθησε να βγει στην επίθεση αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Στιλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό που στο 51΄διπλασίασε τα τέρματα του με τον Πράνιτς να κόβει τη μπάλα στη  περιοχή της ομάδας, τον Βλαχοδήμο να πετάει τη μπάλα στον Καλτσά που με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-0. Κάπου εκεί οι «πράσινοι» πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε με τον Στραματσόνι να αλλάζει σχήμα και να βοηθά τον Τούντορ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 56΄με ένα εξαιρετικό σουτ του Τσίμιροτ μείωσε σε 2-1 για να έρθει στο 67΄ο Πέλκας και να ισοφαρίσει μετά από σέντρα του Μυστακίδη. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το πολυπόθητο τρίτο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αδυναμία του να εκμεταλλευτεί το υπέρ του αποτέλεσμα και ο ΠΑΟΚ φεύγει με χαμόγελο και για τον βαθμό που πήρε αλλά και για την αντίδραση της ομάδας μετά το 0-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Λαγός, Λουντ, Αμπέντ (76΄Μαμούτε), Βλαχοδήμος (59΄Εβαντζελίστα), Καλτσάς (86΄Κλωναρίδης), Μπεργκ


ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Χατζησαϊας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κίτσιου, Λέοβατς (79΄Κοροβέσης), Πέλκας (93΄Σάμπο), Μακ, Μυστακίδης (84΄Αντώνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου