Blogger news

Blogger templates

1/31/2016

ΑΝΕΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη ο  Ολυμπιακός έκανε περίπατο στους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας εύκολα με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος ξέχασε να μπει στο γήπεδο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννενα να βρίσκει τα πατήματα του μετά το 30΄. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν μόλις στο 3ο λεπτό με το τακουνάκι του Πάρντο να μην βρίσκει στόχο. Στο 10΄ο Πάρντο σέντραρε αλλά Ζντιέλαρ και Ιντέγε δεν κατάφεραν να βρουν την μπάλα. Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και διπλασίασε τα τέρματα του στο 25’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ξύπνησε μετά το 30’ και προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο. Στο 33’ η μοναδική καλή ευκαιρία του ΠΑΣ με τον Τσουκαλά να κάνει ωραία κίνηση αλλά τον Μιλιβόγιεβιτς να τον κόβει πριν σουτάρει.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έδειξε να έχει σφυγμό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Μανιά να προσπαθεί να απειλήσει το Ρομπέρτο στο 47’ αλλά το σουτ του να καταλήγει άουτ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο ημίχρονο και στο 56΄κλείδωσε το διπλό με τον Φορτούνη να σερβίρει και τον Ντουρμάζ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη για τρίτη φορά.  Οι φιλοξενούμενοι μετά το 3-0 κατέβασαν ρυθμό με τον ΠΑΣ να το εκμεταλλεύεται και να βγαίνει μπροστά. Στο 71’ η κεφαλιά του Μανιά μετά από σέντρα του Στρούνα πέρασε άουτ. Στο 78’ το σουτ του Φερφελή δυσκόλεψε τον Ρομπέρτο. Διαδικαστικό χαρακτήρα απέκτησαν τα τελευταία λεπτά με τον Ολυμπιακό να κρατά σχετικά εύκολα τα υπέρ του 3-0 και τον ΠΑΣ να μην δείχνει ικανός να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των «ερυθρολεύκων».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Μανιάς (73΄Φερφελής), Ναδάλες, Ακόστα (63’ Νικολιάς), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης (77’ Καρανίκας), Ίλιτς.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (51΄Ντα Κόστα), Σιόβας, Μαζουάκου, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο (79’ Πάρντο), Ντουρμάζ, Ιντέγιε (86’ Πουλίδο).

Κίτρινες: 20’ Ντουρμάζ / 20’ Ακόστα, 24΄Μανιάς, 57΄Κοζορώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου