Blogger news

Blogger templates

2/03/2016

Η ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ... ΕΓΙΝΕ ΡΙΝΓΚ


Σε ένα σκληρό παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι (1-1) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν την πρόκριση, σε συνδυασμό και με το 5-0 του Φαλήρου, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (5-0) είχε δώσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Περιμέναμε να δούμε ένα ήρεμο και όμορφο παιχνίδι αλλά οι ποδοσφαιριστές μας τα χάλασαν παίζοντας σκληρά και βίαια. 7 κίτρινες και 1 κόκκινη και με πολλά μαρκαρίσματα να μένουν ατιμώρητα μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ…

Νεύρα, δυνατά μαρκαρίσματα, ένα γκολ και πέντε κίτρινες κάρτες στο α’ ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησε την εστία του Θεοδωρόπουλου με τον Σεμπά να γυρίζει στον Κολοβό, τη μπάλα να κόβεται και τον Ντα Κόστα με κεφαλιά να μην μπορεί. Στο 3΄η σέντρα του Φουστέρ δεν είχε αποτέλεσμα ενώ ο Κολοβός στο 7’, στο 13΄ και στο 18’ δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 20’ η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε και ο Αστέρας άνοιξε το σκορ. Ο Μάσα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν και απείλησαν τον Θεοδωρόπουλο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 41΄ακυρώθηκε γκολ του Γιάννου ως οφσάιτ με τη φάση να είναι οριακή.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο γήπεδο και στο 54ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Ντα Κόστα μετά από φάουλ του Φουστέρ. Τα νεύρα όμως ήταν περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τις κάρτες να έχουν την τιμητική τους. Δυο κίτρινες και μια κόκκινη. Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από την εστία των Καπίνο και Θεοδωρόπουλου με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο κοντά στο 2-1 στο 62΄ όταν ο Γιάννου έχασε τετ α τετ. Στο 86΄ο Αστέρας έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Ντουντού με δεύτερη κίτρινη. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σε συνδυασμό και με το 5-0 του Φαλήρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Αλόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Μούκαμ, Δημούτσος (54΄Χαμντάνι), Ντουντού, Ιγκλέσιας, Μάσα (72΄Ιγκόρ), Τσοκάνης, Γιάννου (76΄Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Τσιμίκας (46΄Σάλιακας), Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης (90΄Λάτσι), Κασάμι, Σεμπά, Κολοβός, Φουστέρ (90΄Μανθάτης), Πουλίδο

Κίτρινες: 26’ Ιγκλέσιας, 33΄Ντουντού, 35΄Δημούτσος, 73΄Χαμντανί  / 63’ Τσιμίκας, 45΄Κασάμι, 72΄Σάλιακας

Κόκκινες: 86΄Ντουντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου