Blogger news

Blogger templates

1/31/2016

ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ


Με γκολ των Καλτσά και Κλωναρίδη ο πεισματικός Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό από τον μαχητικό Πλατανιά νικώντας με 3-2 στα Περιβόλια για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Πλατανιάς που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 10’ με κεφαλιά του Μπανανά και στο 12΄με σουτ του Κουλιμπαλί. Ο Κλωναρίδης λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου. Ο Πλατανιάς συνέχισε να έχει τον έλεγχο αλλά  Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Καλτσά να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκνιάτιτς και την κακή αντίδραση του Σωτηρίου και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους «πράσινους» με τον Μέστο να σεντράρει και τον Καλτσά να προλαβαίνει τον Σωτηρίου και να κάνει το 2-0. Ο Πλατανιάς δεν πτοήθηκε και δέκα λεπτά (58’) αργότερα μείωσε με τον Γουνδουλάκη. Στο 63’ ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Κλωναρίδη να φεύγει στην αντεπίθεση και με όμορφο σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με την κεφαλιά του Ράμος μετά από κόρνερ του Μενδρινού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να δίνει στο «τριφύλλι» τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Δημήτρης, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (82' Ανγκούλο), Μουνάφο (57' Μιλούνοβιτς), Αποστολόπουλος (63' Ντίνας), Γουνδουλάκης, Ράμος.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Τελάντερ (51' Λουντ), Πράνιτς, Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Καλτσάς (68' Μπουμάλ, 83' Εβαντζελίστα), Κλωναρίδης, Πέτριτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου