Blogger news

Blogger templates

1/07/2016

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "8"... ΜΕΣΩ ΧΑΝΙΩΝ

Νίκη – ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη επικρατώντας με 4-1 των Χανίων και κλείδωσε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τα Χανιά που μόλις στο 8’ πήραν το προβάδισμα. Μετά από κόρνερ του Μασάδο, ο Καπίνο έδιωξε την μπάλα με γροθιές. Ο Δεινόπαπας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκέσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και βγήκε μπροστά κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 22΄τα κατάφερε. Ο Σεμπά έκανε την κίνηση και την πάσα, ο Καμπιάσο άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Ερνάνι με εξαιρετικό τελείωμα με φάλτσο έφερε το ματς στα ίσα. Στο 39’ ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα με τον Κολοβό να περνά δύο αντιπάλους και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη.

Με διάθεση μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν τα τρία γκολ στο 54’ με τον Πάρντο να σημαδεύει το δοκάρι. Ο Ολυμπιακός είχε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεζε για ακόμη ένα γκολ. Στο 70’ ο Πρίφτης έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Πάρντο σε κόρνερ. Στο 79’ ο Σεμπά έχασε απίστευτο τετ α τετ αλλά στο 86’ βρήκε δίχτυα μετά από πάσα του Πάρντο κάνοντας το 1-3 για τον Ολυμπιακό που μετέτρεψε τη ρεβάνς σε αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα. Το  κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιάννης Μανιάτης στο 90’ πετυχαίνοντας το 4-1 με τους φίλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν «Γιάννη γερά και χρόνια σου πολλά».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Νύκταρης (60’ Μπουζούκης), Μασάδο, Τσούτσης, Δεινόπαπας, Γκέσιος (78’ Νύκταρης)


Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο (72΄Σάλιακας), Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο (80’ Μανιάτης), Ζντιέλαρ, Κολοβός, Πάρντο (87’ Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου