Blogger news

Blogger templates

1/07/2016

ΤΟ 2/2 ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το δύο στα δύο έκανε ο Ολυμπιακός που έφυγε αλώβητος από τη Βιτόρια νικώντας με 76-82 τη Λαμποράλ Κούτσα για τη δεύτερη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Μια δίκαιη νίκη για τον Ολυμπιακό που έπαιξε όμορφο μπάσκετ, καλή άμυνα και είχε τέσσερις παίχτες με πάνω από 14 πόντους.

Η Λαμποράλ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και πήρε κεφάλι στο σκορ (7-4). Ο Σφαιρόπουλος έβγαλε το Μιλουτίνοφ και πέρασε στο παρκέ τον Χάντερ και εκεί η πλάστιγγα έγειρε προς το κόκκινο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλή στην επίθεση, έκαναν μόλις δύο λάθη και έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +6. Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός έτρεχε και στις δύο πλευρές του γηπέδου και με τη συμβολή των Σπανούλη και Πρίντεζη άρχισε να αυξάνει τη διαφορά, η οποία έφτασε και στο +11 (32-43). Η Λαμποράλ προσπαθούσε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε.

Η άμυνα των γηπεδούχων δε λειτουργούσε και ο Πρίντεζης έκανε πάρτι. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της Λαμποράλ να αμυνθεί και την ικανότητα του Πρίντεζη να σκοράρει έφτασε τη διαφορά στο +17 (38-55). Με ένα σερί 9-0 η Λαμποράλ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά αλλά έπαιρνε σκορ μόνο από τον Τζέιμς.Με τον Σπανούλη να βάζει κρίσιμους πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η νίκη φαινόταν να βάφεται στα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» συνέχισε να σκοράρει και στην τέταρτη περίοδο με τον Τζέιμς να κρατά τη Λαμποράλ στο παιχνίδι και μάλιστα στους -8. Το τρίποντο του Μάντζαρη σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού και ας έμεναν άλλα πέντε λεπτά.


Τα δεκάλεπτα: 18-24, 34-43, 56-62, 76-82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου