Blogger news

Blogger templates

1/07/2016

ΝΙΚΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "8"


Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννενα στους «Ζωσιμάδες» και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση. Μια σύγκρουση του Σάντσεθ με τον Κοτσόλη είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ισπανού που υπέστη κάταγμα στον βραχίονα και αντικαταστάθηκε αμέσως. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ προσπαθούσε να πάρει κάτι από τις στημένες φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο και έκρυβε τρία γκολ και μια αποβολή. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά, είχε τον έλεγχο και απείλησε με την κεφαλιά του Τελάντερ και το σουτ του Μπουμάλ. Ο ΠΑΣ κόντρα στη ροή άνοιξε το σκορ με τον Ακόστα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και με όμορφο πλασέ να νικά τον Κοτσόλη. Οι «πράσινοι» βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 66’ ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καρανίκα. Στο 75’ ο Αμπέντ εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Βελλίδη έφερε το ματς στα ίσα και τρία λεπτά αργότερα ο Πέτριτς με όμορφη κεφαλιά έκανε την ανατροπή και έστειλε (λογικά) το τριφύλλι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς (78' Ηλιαδης), Λίλα, Ακόστα, Γιάκος (66' Μπέριος), Μανιάς (83' Ίλιτς).


Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βέμερ, Τελάντερ, Σάντσεθ (λ.τ. 11' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Μπουμάλ (71' Καλτσάς), Πέτριτς (79' Μπεργκ), Καρέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου