Blogger news

Blogger templates

1/13/2016

ΜΕ ΕΞΑΡΑ ΣΤΟΥΣ "8"


Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και κρύβοντας τη μπάλα κατά διαστήματα ο Ολυμπιακός νίκησε τα Χανιά με 6-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε εύκολα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ανησυχία για Ερνάνι.

Ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να είναι καταιγιστικός, να βάζει τέσσερα γκολ, να χάνει πέναλτι και να έχει αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ. Μόλις στο 4ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα με τον Αυλωνίτη να στρώνει στον Ζντιέλαρ και εκείνος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 12’ ο Σεμπά έκανε τη σέντρα και ο Κασάμι με ένα εξαιρετικό και δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 36ο Πουλίδο έδωσε στον Σεμπά και εκείνος έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη. Στο 45’ Ερνάνι, Ελαμπντλαουί και Πουλίδο έκρυψαν τη μπάλα με τον Ομάρ να βρίσκει τον Φουστέρ το  σουτ του οποίου κόντραρε με τη μπάλα να φτάνει στον Κασάμι που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 19΄ο Φουστέρ έχασε πέναλτι ενώ στο 14’ τα Χανιά είχαν δοκάρι με τον Μπριλάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα και ο ρυθμός έπεσε σε σύγκριση με το πρώτο. Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεζε και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 73’ ο Ερνάνι έβγαλε τη σέντρα στον Πουλίδο και εκείνος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0. Ο Μάρκο Σίλβα δε χάρηκε τόσο τη νίκη αυτή αφού είδε τον Ερνάνι να τραυματίζεται κάνοντας τη σέντρα και να αποχωρεί με φορείο στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να διευρύνει και άλλο το σκορ αλλά η μπάλα του έκανε το χατίρι μόνο μια φορά ακόμη. Στο 90' μετά  από κόρνερ του Σάλιαγκα ο Φουστέρ βρήκε τη μπάλα και με δυνατό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46’ Σάλιαγκας), Μποτία, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Κασάμι (46΄Μανιάτης), Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ερνάνι (76’Μανθάτης), Σεμπά, Πουλίδο


Χανιά: Πρίφτης, Καρτσαμπάς, Μπριλλάκης, Παγώνης (46’ Φυντικάκης), Χατζηλιάδης (46’Μπουζούκης ), Ρίκκα, Νύκταρης (72’ Σάντερσον), Μασάδο, Τσούτσης, Γκέσιος, Λίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου