Blogger news

Blogger templates

1/13/2016

ΣΤΟΥΣ "8" Ο ΓΗΡΑΙΟΣ


Με γκολ από τον συνήθη ύποπτο πλέον Απόστολο Βέλλιο ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 της Βέροιας στο «Καυτανζόγλειο» και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Νωθρά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο πήραν τα πάνω τους και κυνήγησαν το γκολ. ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε στο 24’ με τον Ρομάνο και στο 25΄αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε εξαιρετικά την προσπάθεια του Βέλλιου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση αλλά χωρίς ουσία. Ο Ηρακλής απείλησε ξανά στο 37΄με τον Λόπεθ να πραγματοποιεί άλλη μια εξαιρετική επέμβαση στο πλασέ του Ρομάνο. Στο 40’ η κεφαλιά του Πασσά πέρασε λίγο έξω από την εστία της Βέροιας.

Ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς να κάνει κάτι το ουσιαστικό. Η Βέροια πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε την εστία των γηπεδούχων με τα σουτ των Γεωργιάδη και Σιόντη. Στο 72’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με το  δυνατό σουτ του Βέλλιου. Η Βέροια προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά ο Ηρακλής έκλεισε τους χώρους και κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα. Ο Γηραιός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του στις καθυστερήσεις με τον Λόπεθ να αποκρούει και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και έπειτα τον Βέλλιο να στέλνει τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Καρασαλίδης, Πασάς (75' Κυριακίδης), Ρομάνο (60' Μπουλούτ), Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

Βέροια (Γ. Γεωργιάδης): Λόπεζ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Νέτο, Σιόντης, Μαραγκός (76' Νάστος), Αρτσε, Μαγέφσκι (, Γεωργιάδης, Αμπντούν (80' Μελικιώτης), Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου