Blogger news

Blogger templates

1/14/2016

ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΥΣ "8"


Ο Ατρόμητος, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ηρακλής, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Την Παρασκευή η κλήρωση (12.00).

Με γκολ του Ναπολεόνι στο 91’ ο τυχερός Ατρόμητος πήρε την Τρίτη την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 2-1 του Πλατανιά, που άξιζε το κάτι παραπάνω.

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και κρύβοντας τη μπάλα κατά διαστήματα ο Ολυμπιακός νίκησε τα Χανιά με 6-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε εύκολα (συνολικό σκορ 10-1) στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και πέρασε εύκολα στην οκτάδα (πρώτος αγώνας 1-0 υπέρ της Ένωσης), όπως και ο Αστέρας που νίκησε με 3-0 τη Λάρισα, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση στο θεσσαλικό κάμπο. Και ο Ηρακλής στους «8» που νίκησε ξανά με το ίδιο σκορ (1-0) τη Βέροια. Το γκολ για τον Γηραιό ο Απόστολος Βέλλιος.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα με 3-0 της ΑΕΛ Καλλονής και ανατρέποντας το σκορ του πρώτου παιχνιδιού (2-1 υπέρ της Καλλονής) πήρε την πρόκριση. Στους «8» και ο Πανιώνιος που επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη. Το δρόμο για τους «8» πήρε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Λεωφόρο, αλλά χάρη στο 1-2 του πρώτου παιχνιδιού πήρε την πρόκριση.


Η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου θα γίνει την Παρασκευή στις 12.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου