Blogger news

Blogger templates

12/20/2015

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή έκλεψε την παράσταση της 17η αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια δύσκολη νίκη ενώ ο Ολυμπιακός έκλεισε τον α΄γύρο με 15/15.

ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0

Ένας κακός ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Πλατανιά χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Αθανασιάδη προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Σε κλίμα διακοπών φαίνεται πως βρισκόταν οι παίχτες του Τούντορ. Ο ΠΑΟΚ ήταν μπλοκαρισμένος στο α΄ημίχρονο με τον Πλατανιά να μπαίνει δυνατά και να προσπαθεί να πετύχει γκολ. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον ΠΑΟΚ όταν στο 22’ έχασε τον Κωνσταντινίδη με σοβαρό τραυματισμό. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε ελάχιστα στροφές και προσπαθούσε να πετύχει κάποιο γκολ με τις προσπάθειες του να σταματούν στο Σωτηρίου. Μια φάση στο 67 ήταν αυτή που έκρινε το  παιχνίδι. αι κάπως έτσι φτάσαμε στη φάση του 67ου λεπτού που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Γκνιάτιτς  ανέτρεψε (;) τον Τζαβέλλα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την εκτέλεση δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Ο Πλατανιάς πίεσε για την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις προσπάθειες του να μην βρίσκουν στόχο.  Ο Δικέφαλος του Βορρά κράτησε το  υπέρ του αποτέλεσμα αλλά αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Όλσεν (62' Μελίσσας), Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (24' Σκόνδρας), Τσίμιροτ, Πέλκας (70' Μπερμπάτοφ), Τζιόλης, Μυστακίδης, Λέοβατς, Αθανασιάδης, Μακ

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Μπανανά, Ιτούα (78' Ντίνας), Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (88' Πάγκαλος), Μιλούνοβιτς (70' Ανγκούλο), Μουνάφο, Σελίν, Ράμος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0

Βαθμολογική ανάσα για τον Παναιτωλικό που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με 10 παίχτες ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Γηραιός.

Ο Παναιτωλικός είχε τα ηνία της αναμέτρησης με τον Ηρακλή να προσπαθεί να αλλάξει τους ρόλους αλλά να μην μπορεί. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 28’ με τον Βιγιαφάνες και στο 37 ‘άνοιξαν το  σκορ. Ο Ζιάμπαρης χρησιμοποίησε το χέρι του για να κόψει την μπάλα με το διαιτητή να τον κοκκινίζει και να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το  1-0 για τον Παναιτωλικό.

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Παναιτωλικό που στο 48’ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μαρκόβσκι να βρίσκει δίχτυα. Οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το  υπέρ τους αποτέλεσμα με τον Ηρακλή να είναι κακός και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριάκιδης, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουγιέδα (81’ Καμαρά), Βιγιαφάνες, Παπάζογλου (81’ Κουτρομάνος), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Μύγας, Ουάρντα (90+1’ Κωνσταντινόπουλος)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Καρασαλίδης (40’ Στάμου), Ιντζόγλου, Περόνε (79’ Λουκίνας), Πασάς (60’ Πουρτουλίδης), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Ζιαμπάρης, Βέλλιος, Μπουλούτ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – SCODA ΞΑΝΘΗ 1-1

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννενα και Scoda Ξάνθη στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δυνατά μπήκε η Ξάνθη στην αναμέτρηση και προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους για να πετύχει γκολ. Ο κακός αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Ζωσιμάδων επηρέασε το  ρυθμό του αγώνα και την απόδοση των ομάδων. Σημαντική φάση στο πρώτο μέρος το  δοκάρι του Καρυπίδη στο 34’.

Ιδανικά ξεκίνησε το  δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ με τον Σπάθα να βρίσκει πέναλτι σε προσπάθεια Ηλιάδη στο 47. Ο Τσουκαλάς ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το  προβάδισμα στον ΠΑΣ. Η Ξάνθη  ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση στο 80’ με τον Βελλίδη να αποκρούει το  σουτ του Ορφανίδη αλλά στη συνέχεια της φάσης Χερέα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αλλά ο Βελλίδης κράτησε ζωντανό τον ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας (90+2' Κοζορώνης), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ηλιάδης (72' Λίλα), Γιάκος (82' Σαπαλίδης), Μανιάς

Scoda Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης (78' Ορφανίδης), Βασιλακάκης (55' Χερέα), Φλίσκας, Νιέτο, Λουσέρο, Σολτάνι, Ράνος (68' Καπετάνος)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

Ένας τραγικός Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 17η αγωνιστική της Super League. Από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα.

Μπορεί ο Στραματσόνι να είχε προβλέψει τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το γκολ. Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός σε όλες τις γραμμές με το  κέντρο του να ζητά χείρα βοηθείας αλλά να μην την βρίσκει. Στο 26’ Χασομέρης και Ντιγκινί συνεργάστηκαν άψογα με τον Μάρτινς να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να ανοίγει το σκορ.

Ο Πανθρακικός ήταν πολύ καλά στημένος στο γήπεδο και δεν άφηνε χώρους στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προσπαθούσαν ανορθόδοξα να πετύχουν κάποιο τέρμα και κυρίως με στημένες φάσεις. Το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε για την ομάδα του Στραματσόνι με τον Πανθρακικό να κάνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56' Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86' Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46' Χαβίτο), Ντιγκινί

Παναθηναϊκός: Στιλ, Βέμερ, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο (64' Ατζαγκούν), Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Εσιέν, Καλτσάς (86' Αμπέντ), Καρέλης, Κλωναρίδης (88' Πέτριτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου