Blogger news

Blogger templates

12/20/2015

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ Ο ΑΡΗΣ


Σκορ και θέαμα προσέφερε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας εύκολα με 5-0 του Έβρου Σουφλίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά τη σφαλιάρα στη Δράμα από τη Δόξα την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Αναστόπουλου έκανε μια καλή εμφάνιση και έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο φτάνοντας στα πέντε τέρματα για πρώτη φορά φέτος. Μια νίκη που διατηρεί τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +10 από τη δεύτερη θέση.

Ένα εύκολο απόγευμα για τον Άρη που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον α΄γύρο του πρωταθλήματος. Οι παίχτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τους καθαρίζοντας από το πρώτο κιόλας ημίχρονο την υπόθεση νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία της αναμέτρησης με τον Έβρο Σουφλίου να έχει ένα παθητικό ρόλο. Στο 19΄ο Άρης πήρε το προβάδισμα με τον Κυβελίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, να πασάρει στον Κόκε με τον Ισπανό να κάνει το 1-0. Μπορεί στο 23΄το δοκάρι να έσωσε τον Έβρο αλλά το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 34’ ο Ν΄Λουντούλου έκανε τη σέντρα με τον Κυβελίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπινόπουλου. Ο επιθετικός του Άρη πέτυχε και δεύτερο γκολ τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Κόκε.

Το δεύτερο μέρος είχε κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Άρη να διατηρεί εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα και να συνεχίζει να πιέζει και για άλλο γκολ. Αυτό ήρθε στο 76’ όταν μετά από μια όμορφη προσπάθεια ο Τάττος βρήκε τον Πόι που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έβρου για τέταρτη φορά. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Κωνσταντινίδης με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μελισσά. Στο 90’ ο Μελισσάς έφτασε κοντά στο γκολ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38’ λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46’ Βούτσιας), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάττος, Κυβελίδης (67’ Κωνσταντινίδης)

Έβρος Σουφλίου (Δημήτρης Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Λίτσιου (78’ Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι (70’ Κουτσούλας), Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μέρτικας (59’ Εμρέ Μεμέτ)

Κίτρινες: 45’+1’ Καζναφέρης / 27’ Λίτσιου, 47’ Χιζανασβίλι
Κόκκινες: -
Διαιτητής: Σπυριάδης
Βοηθοί: Κωτούλας, Στεφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου