Blogger news

Blogger templates

12/20/2015

"ΑΝΤΙΟ" ΑΠΟ ΤΡΙΤΣΩΝΗ


Την απόφαση να κρεμάσει την σφυρίχτρα του ανακοίνωσε ο Σταύρος Τριτσώνης με επιστολή που απέστειλε στην ΚΕΔ.

Μετά από 20 χρόνια ο Σταύρος Τριτσώνης αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του ως διαιτητής. Με επιστολή που απέστειλε σήμερα στην ΚΕΔ ο Τριτσώνης γνωστοποίησε την απόφαση του να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του και να συνεχίσει τη ζωή του έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η αιτία της απόφασης του αυτής ήταν η μη επιλογή του στη λίστα των Ελλήνων διαιτητών της FIFΑ. Ο ρέφερι δήλωσε ευγνώμων για όσα κατάφερε να ζήσει αλλά και ικανοποιημένος που κατάφερε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες.

Η επιστολή του: "Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση. Έπειτα από 20 χρόνια με την ιδιότητα του διαιτητή ποδοσφαίρου, διανύοντας την ένατη σεζόν μου στη Super league και όντας διεθνής διαιτητής από το 2010 μέχρι σήμερα, αποφάσισα την ολοκλήρωση αυτής της πορείας.

Η μη επιλογή μου στη λίστα των Ελλήνων διαιτητών της FIFA για το 2016 θεωρώ ότι κλείνει τον κύκλο που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '90 από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αθήνας, συνεχίστηκε με την εξέλιξη σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και κορυφώθηκε τα έξι τελευταία χρόνια με την ανώτατη τιμή και διάκριση της εκπροσώπησης της ελληνικής διαιτησίας σε αγώνες της FIFA και UEFA.

Είμαι ευγνώμων στο χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας για όλα όσα αξιώθηκα να ζήσω, στη διάρκεια της προσωπικής αυτής διαδρομής. Τα βιώματα έντονα και ανεξίτηλα σε ένα "ταξίδι" που προσπάθησα με συνέπεια κ αξιοπρέπεια να το τιμήσω όσο καλύτερα γινόταν.

Με το βλέμμα στο μέλλον, θα ήθελα κλείνοντας να απευθυνθώ στους νεότερους διαιτητές σε αυτούς για τους οποίους το "ταξίδι" συνεχίζεται ή μόλις έχει αρχίσει και να μοιραστώ μαζί τους την αξία και τη γαλήνη της στιγμής του τέλους, όταν η διαδρομή-στάση ζωής έχει σαν φάρο αξίες και ιδανικά αδιαπραγμάτευτα.
Σταύρος Τριτσώνης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου