Blogger news

Blogger templates

12/17/2015

ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ


Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήραν τα Χανιά ακολουθώντας τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Xανιά - Πανθρακικός 2-2

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου πήραν τα Χανιά μένοντας στην ισοπαλία (2-2) με τον Πανθρακικό στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Καλό ξεκίνημα για τα Χανιά που μόλις στο 7ο λεπτό πήραν το  προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μασάντο. Ο Πανθρακικός κατάφερε να απαντήσει όταν ο Ψάλτης στο 18ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος προκειμένου να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε την πρόκριση. Το πέτυχαν στο 55ο λεπτό με τον Μάρκοβιτς να σκοράρει σε κενή εστία. Η πρόκριση δεν ήρθε όμως για τον Πανθρακικό που δέχτηκε την ισοφάριση στο 67ο λεπτό από τον Γκέσιο. Προσπάθησε βέβαια να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε με τα Χανιά να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Χανιά: Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Σαΐν, Ρίκκα (63' Νύκταρης), Τσούτσης, Δεινόπαπας (76' Σάντερσον), Γκέσιος (82' Σταμάτης)

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαχρήστος (56' Ποτουρίδης), Σέτι, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ζδράβος (76' Ροζέριο), Ψάλτης, Χασομέρης (46' Χαβίτο), Νικόλτσης, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ 1-1

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Τούντορ να δίνει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα.

Κακός ο ρυθμός της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου να μπαίνει πιο δυνατά αλλά τον ΠΑΟΚ να βρίσκει τα πατήματα του και να ισορροπεί την κατάσταση. Στο 17ο λεπτό ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ με τον Κάκκο να κάνει στην σέντρα και τον Δημητριάδη να βρίσκει δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 32ο λεπτό με τον Αλαμάνη να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το  δεύτερο μέρος ήταν χειρότερο από το  πρώτο με τον ΠΑΟΚ να έχει μια σημαντική ευκαιρία με τον Κοροβέση με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46' Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (68' Γκουγκούδης), Τσιλιγκίρης (54' Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης (85' Παναγιωτίδης), Κοροβέσης, Τοπαλίδης, Συράκος (46' Κούστα), Κάκκο (85' Κτιστόπουλος), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Αντόνις, Πατράλης

Παναχαϊκή - Λεβαδειακός 1-4

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-4 της Παναχαϊκής των πολλών απουσιών και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Παναχαϊκή είχε πολλά προβλήματα με τον τερματοφύλακα Βορύλλα να γίνεται σέντερ φορ. Ο Λεβαδειακός πήρε εξαρχής τα ηνία της αναμέτρησης και δεν άργησε να βρει δίχτυα. Στο 29’ ο Θέος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα ο Μάρκοβιτς με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Παναχαϊκή κατάφερε να μειώσει με Σαμπάτακο στο 58’ αλλά ο Λεβαδειακός με δύο γκολ του Καψάσκη (87’, 88’) έκανε το 1-4 και πήρε την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναχαϊκή: Στρέζος, Βορύλλας, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος, Χούσα, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Θέος (83' Χατζηλάμπρος), Μανωλάς, Ντομοβτσίσκι (52' Παππάς), Στάθης (56' Γιάχιτς), Μάρκοβιτς, Γιακουμάκης, Μάγκας, Καψάσκης, Μουλόπουλος

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 1-1

Αήττητος προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη  Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Αγγαρεία έκαναν οι «πράσινοι» αλλά πήραν βαθμό. Η Κέρκυρα πήρε το προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης με τον Βλάχο να κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ κλείστηκαν πίσω και προσπάθησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει κενούς διαδρόμους και να πετύχει κάποιο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμη και στο 91’ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Αραμπατζή, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να βρουν οι «πράσινοι» δίχτυα. Εν τέλει ο Κλωναρίδης στο τέλος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κέρκυρα: Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Μεντής, Βλάχος (60' Γκομέζ), Μακρίδης, Κρητικός, Ντατίδης, Φάμπιο, Κωτάτης (46' Ζορμπάς), Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης (72' Ντουαλά)

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Αμπέντ (80' Πράνιτς), Κλωναρίδης, Λαγός, Ατζαγκούν, Λουντ (59' Καλτσάς), Νίνης (72' Καρέλης)

Πανελευσινιακός - Scoda Ξάνθη 0-5

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι η Scoda Ξάνθη επικράτησε με 5-0 του Πανελευσινιακού στην τελευταία αγωνιστική της φάσης τω ομίλων του Κυπέλλου.

Και οι δύο είχαν αποκλειστεί αφού δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν βαθμούς στη φάση αυτή. Η Ξάνθη είχε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή έως το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καπετάνιο στο 43’ και στο 51’ ο Χερέα διπλασίασε τα τέρματα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Λίγα δεύτερα μετά την είσοδο του στο γήπεδο ο Κρίστοφερ έκανε το 3-0 στο 79’, στο 82’ ο Χερέα έκανε τέσσερα τα τέρματα της Ξάνθης και στις καθυστερήσεις ο Κρίστοφερ έκανε το 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Ταμπάκης (55' Δημόπουλος), Τσολακίδης, Τσίγκρος (68' Κορνελάτος), Γιαννιτσάνης, Ανδρίκος, Ναούμ (55' Πούρνος), Κασνέτσης, Λίτσος, Κακαράς, Παληγεώργος

Scoda Ξάνθη: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης (62' Ζαραδούκας), Τριάδης (67' Χατζητερζόγλου), Χέρεα, Ορφανίδης, Τόμιτς, Φάρκας, Καπετάνος, Λισγάρας, Φασίδης (78' Κρίστοφερ), Ντιμιτρόφ

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-5

Διέλυσε την Λάρισα με 5-0 η ΑΕΚ στο «AEL FC ARENA» παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά με την ΑΕΚ να ισορροπεί μέσα στο πρώτο 10λεπτο. Η Ένωση πίεζε για το γκολ και το  βρήκε στο 17’ με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να βρίσκει δίχτυα. Οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη για τους φιλοξενούμενους που είχαν δύο δοκάρια, ένα με τον Σοϊλέδη και ένα με τον Βάργκας. Στο 41’ ο Μπουανανότε διπλασίασε τα τέρματα της αναμέτρησης.

Η Ένωση πίεζε και στο δεύτερο μέρος με τον Μπουανανότε στο 54’ να περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου, ν αποφεύγει τον Μάχο και να στέλνει με εξαιρετικό πλασέ την μπάλα στο αριστερό "Γ" για το 0-3. Στο 88’ και 89’ Βάργκας και Μάνταλος ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λάρισα: Πατσογιώργος, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Λαμπρόπουλος (62' Ναγιάρ), Ροβίθης, Πάτο, Κουτσιανικούλης (62' Μπόγιοβιτς), Καμπλιώνης (66' Μασούρας)


ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες (58' Φαγέ), Κορδέρο, Βάργκας, Πλατέλλας (72' Βασιλαντωνόπουλος), Μπουονανότε (76' Μάνταλος), Τζεμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου