Blogger news

Blogger templates

12/17/2015

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αποτελεί από σήμερα ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με ανακοίνωση των «μπλε» με τον Γκους Χίντινγκ να είναι έτοιμος να υπογράψει.

Οι κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας του Λονδίνου και η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ήταν οι κύριες αιτίες που ανάγκασαν τη διοίκηση της Τσέλσι να διακόψει τη συνεργασία της με τον Ζοσέ Μουρίνο. Ο “Special One” είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και δεν μπορούσε να επιβληθεί στους παίχτες. Τα αποτελέσματα γινόταν φανερά εντός αγωνιστικού χώρου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τους «μπλε» να επισημαίνουν ότι ο Μουρίνιο θα αποτελεί πάντα κομμάτι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:
«Όλοι στην Τσέλσι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ζοσέ για την τεράστια συμβολή του μετά την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2013. Τα τρία πρωταθλήματα σε δύο περιόδους τον κάνουν τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου. Η διοίκηση με τον Ζοσέ, όμως, αποφάσισαν ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά αυτή τη σεζόν και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους.


Ο σύλλογος θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι ο Ζοσέ μας αφήνει με τις καλύτερες προθέσεις και πάντα θα είναι αγαπητός, σημαντική προσωπικότητα της Τσέλσι και θα έχει τον σεβασμό όλων. Η κληρονομιά του στο Stamford Bridge και στην Αγγλία είναι εξασφαλισμένη και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος», είναι μέρος της ανακοίνωσης της Τσέλσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου