Blogger news

Blogger templates

12/16/2015

ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ "16" Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με δύο γκολ του Νταβίντ Φουστέρ ο Ολυμπιακός πήρε μια δύσκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 2-1 του μαχητικού Απόλλωνα Σμύρνης και εμφανίζοντας και πάλι προβλήματα.

Πιο δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Απόλλων Σμύρνης προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν κάπως το ρυθμό και βγήκαν μπροστά χωρίς να κάνουν κάτι το ουσιαστικό. Οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για δύο φάσεις. Ο Ολυμπιακός στο 30’ για χέρι εντός περιοχής του Απόλλωνα μετά από κόρνερ και οι γηπεδούχοι για πέναλτι που δε δόθηκε σε χέρι του Μποτία στο 40’. Το ριπλέι δεν επιβεβαιώνει τις διαμαρτυρίες των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με τον Φουστέρ να βρίσκει δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Τσίμικας έκανε την σέντρα με την μπάλα να καταλήγει στον Φουστέρ που με κεφαλιά και τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Απόλλωνα καθώς στο 53’ ο Γιώργος Βαλεριάνος με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο ισοφαρίζοντας. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 61’ με τον Καπίνο να κερδίζει τον Φαρινόλα με τον Ολυμπιακό να απαντά με χαμένο τετ-α-τετ του Φουστέρ στο 63’. Ο Απόλλωνας έδειχνε να μην φοβάται τον Ολυμπιακό που ήταν φανερά μπλοκαρισμένος. Ένταση υπήρξε στην αναμέτρηση σε μια μονομαχία του Ντουρμάζ και του Βαλεριάνου με τον διαιτητή να τη λήγει κιτρινίζοντας και τους δύο. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες (κεφαλιά Φουστέρ, φάουλ Ντουρμάζ). Στο 85’ ήρθε η λύτρωση με τον Κολβό να βγάζει εξαιρετική μπαλιά προς τον Φουστέρ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Βαλεριάνος (79’ Αρναούτογλου), Πάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν (50’ Παρπέξ), Ψιάνος, Κονέ, Βάντερσον, Φαρινόλα (68΄Λαγός), Τζιώρας

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ (85’ Φορτούνης), Πάρντο (69’ Ντουρμάζ), Κολοβός, Φινμπόγκασον (79’ Ιντέγε)


Κίτρινες: 13’ Φατιόν, 74’ Βαλεριάνος, 92’ Αρναούτογλου / 17΄Μποτία, 74΄Ντουρμάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου