Blogger news

Blogger templates

12/19/2015

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ..... ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Το απόλυτο στον πρώτο γύρο πέτυχε ο Ολυμπιακός νικώντας και την ΑΕΛ Καλλονής με 2-0 στη Μυτιλήνη με δύο εύστοχα πέναλτι του Φορτούνη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με 10 παίχτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Καλλονή. Δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα.  

Ορεξάτος μπήκε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο παίρνοντας τα ηνία της αναμέτρησης με την Καλλονή να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους αλλά να μην κλείνετε πίσω. Στο 9’ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα μετά από την παράβαση του Κρολ (χτύπησε τη μπάλα με το χέρι) και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη. Στο 13’ ο Ντουρμάζ είχε δοκάρι. Στο 32΄ο Γεωργίου έφτασε ένα βήμα πριν την ισοφάριση με τον Ρομπέρτο να αποκρούει εξαιρετικά. Στο 33΄η Καλλονή έμεινε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Δαύκου που ανέτρεψε τον Φορτούνη, ο οποίος έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Με διάθεση μπήκαν οι παίχτες του Μάρκο Σίλβα και στο δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας τον αντίπαλο τους για ακόμη ένα γκολ. Στο 62’ ο Μαλλής απέκρουσε μια δύσκολη κεφαλιά του Ιντέγε. Στο 64’  ο Ιντέγε δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά τον Μαλλή που αντέδρασε και πάλι εξαιρετικά. Στο 77’ η Καλλονή απείλησε με τον Ρομπέρτο να μπλοκάρει το σουτ του Μάρκοβιτς. Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 81’ με τον Γουερέ. Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και ο Γουερέ έκανε πιο απειλητική την Καλλονή με το τελικό σκορ να μην αλλάζει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ Καλλονής (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Κρολ, Αναστασιάδης, Ούκα, Καλτσάς, Ξυδάς (79’ Γουερέ), Ελλακόπουλος (73’ Γιουκαρής), Γεωργίου, Σάμπα (38’ Μαλλής) , Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντλαουί (74΄Τσιμίκας), Σαλίνο, Μιλιβόγιεβιτς (80’ Φουστέρ), Φορτούνης, Ντομίνγκεζ (82’ Κολοβός), Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Ιντέγε

Κίτρινες’:60’ Κρολ / 30’ Μιλιβόγιεβιτς


Κόκκινες: 33’ Δαύκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου