Blogger news

Blogger templates

10/26/2016

ΔΑΜΑΣΕ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ

Παίζοντας στο α ημίχρονο και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο β΄ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Λάρισας στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πάρει τα ηνία. Στο 11΄ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Μπίσεσβαρ να βγάζει κάθετη στον Περέιρα αλλά εκείνος να σημαδεύει το δοκάρι του Καβουσάκη. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο και άρχισε να πιέζει τον αντίπαλο του. Στο 19΄έχασε νέα ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ναβάρο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κουλούρη. Στο 28΄όμως μετά από φάση διαρκείας ο Μυστακίδης έσκαψε την μπάλα, νίκησε τον Καβουσάκη και έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να δημιουργούν φάσεις αλλά αδυνατούσαν να τις ολοκληρώσουν με επιτυχία. Στο 41΄ο Μπίσεσβαρ έβγαλε μια όμορφη μπαλιά στον Περέιρα και εκείνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Λάρισα έκανε και εκείνη αισθητή την παρουσία της στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου με τον Μαρουκάκη να πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.


Το δεύτερο μέρος είχε ένα διαδικαστικό χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ να έχει κατεβάσει ταχύτητα και τη Λάρισα να το εκμεταλλεύεται και να κερδίσει μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 69΄ο Αβραάμ έκανε ένα ωραίο γυύρισμα αλλά ο Μπρκιτς έδιωξε με τις γροθιές του πριν η μπάλα καταλήξει στον Ντέλετιτς. Στο 72΄ο Καβουσάκης έσωσε την εστία του διώχνοντας με τα πόδια την προσπάθεια του Τιάμ. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός έπεφτε με τον ΠΑΟΚ να κατεβάζει ταχύτητα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδωσε και τυπικά τη νίκη στον ΠΑΟΚ που επέστρεψε στις νίκες μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα με Καραμπάχ και Ολυμπιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου