Blogger news

Blogger templates

10/26/2016

ΑΝΕΤΑ 3-0 ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ


Ένα ήρεμο απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός που με γκολ των Πάρντο (2) και Ελαμπντλαουί επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό που μόλις στο 5ο λεπτό παραβίασε την εστία του Κοκκαλά με τον Ελαμπντλαουί να βρίσκει με το κεφάλι τον Πάρντο που με ένα όμορφο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 8΄έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιτ. Στο 20΄ο Καρντόσο προσπάθησε να κάνει εξαιρετικό αλλά το σουτ του από τα 35 μέτρα δεν βρήκε στόχο με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ο Πλατανιάς βγήκε από το καβούκι το μετά το 25΄και άρχισε να κάνει επιθετικά βήματα. Στο 37΄έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ντίνα να κάνει το σουτ, τον Λεάλι να αποκρούει λανθασμένα και τον Ηλιάδη να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιτ στην επαναφορά. Στο 42΄ο Ολυμπιακός απάντησε στη φάση των φιλοξενούμενων με τον Καρντόσο να προσπαθεί και πάλι να παραβιάσει την εστία του Κοκκαλά αλλά να μην τα καταφέρνει.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά και θέλησε να απειλήσει την εστία του Λεάλι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ανέβασε για λίγο ταχύτητα και κλείδωσε το υπέρ του αποτέλεσμα. Στο 66΄ο Σιόβας έκανε τη σέντρα και ο Πάρντο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοκκαλά για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Ελαμπντλαουί πήρε τη μπάλα και έγραψε το τελικό 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να πετύχουν και κάποιο τέταρτο τέρμα με τον Τσόρι αλλά η μπάλα δεν μπήκε ξανά στο πλεκτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός: Λεάλι, Ρομάο (78΄Ανδρούτσος), Ελαμπντλαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Μαρίν (65΄Μανθάτης), Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Πάρντο, Καρντόσο

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Ντίνας (72΄Βάντερσον), Γουνδουλάκης, Στανισάβλιεβιτς, Ηλιάδης (67΄Τσουράκης), Ντιλαβέρ, Γιορέντ, Ντεσεβα, Κάργας, Μπανανά


Κίτρινες: / 18΄ Στανισάβλιεβιτς, 71΄Γιορέντε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου