Blogger news

Blogger templates

5/22/2016

ΣΠΑΝΟΥΥΥΥΛΗΣ ΚΑΙ 1-1


Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός με τρίποντη βόμβα του Σπανούλη έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 66-68 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα του φέρνοντας τη σειρά στα ίσα. Επόμενος αγώνας την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Δυνατά μπήκε στο παρκέ ο Παναθηναϊκός που απέκτησε τον έλεγχο με τον Ολυμπιακό να μένει από νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Μιλουτίνοφ ήταν ο αδύναμος κρίκος της άμυνας του Σφαιρόπουλου που δεν τα πήγαινε και τόσο καλά.

Πρίντεζης και Χαραλαμπόπουλος ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές στη δεύτερη περίοδο. Ο μικρός του Παναθηναϊκού μεγάλωσε απότομα και απειλούσε τον Ολυμπιακό χωρίς φόβο αλλά βρήκε μπροστά του τον Γιώργο Πρίντεζη που κράτησε τους «ερυθρόλευκους» ζωντανούς και με τη βοήθεια των Αγραβάνη και Παπανικολάου ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια ένα πόντο μπροστά.

Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή στην τρίτη περίοδο με τους παίκτες του Σφαιρόπουλου να χρησιμοποιούν έξυπνα τα φάουλ που είχαν να δώσουν. Ο Ολυμπιακός στην επίθεση όσο βρισκόταν ο Ραντούλιτσα στο παρκέ τον σημάδευε και έπαιζε με πικ εν ρολ. Έχτισε μια διαφορά ασφαλείας.

Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε άσχημα για τον Ολυμπιακό που ήταν επιρρεπής στα λάθη με τον Παναθηναϊκό να το εκμεταλλεύεται και με σερί 7-0 να περνά μπροστά. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ και ο τελικός κρεμόταν από μια κλωστή. Εκεί ανέλαβαν δράση οι αρχηγοί που ήταν απόντες στο υπόλοιπο παιχνίδι. Διαμαντίδης και Σπανούλης έσπρωχναν τις ομάδες τους στη νίκη. Η μια χαμένεη βολή του Λοτζέσκι στο τέλος έδωσε το δικαίωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη με ένα τρίποντο να κάνει το 66-65 στα 8΄΄ πριν τη λήξη και σήκωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πόδι. Όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είχε πει την τελευταία του λέξη αφού εκεί που η επίθεση έμοιαζε χαμένη για τον Ολυμπιακό με ένα τρελό τρίποντο έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.


Τα δεκάλεπτα: 14-11, 31-32, 46-50, 66-68

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου