Blogger news

Blogger templates

5/24/2016

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΩΡΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ


Δυσαρέσκεια στα στρατόπεδα της Super League για την αλλαγή της ώρας στη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Τα πλέιφ οφ του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ συνέπεσαν και μάλιστα σε ματς φωτιά. Την Κυριακή αναμένεται να διαξεχθούν βάσει προγράμματος δύο αναμετρήσεις, δυο ντέρμπι για να το πω καλύτερα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τον τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι αρμόδιες αρχές θεωρούν ότι είναι αρκετά επικύνδυνο να βρεθούν οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να αλλάξουν οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων για να αποφευχθεί μια πιθανή σύγκρουση. Στις 16.00 και όχι στις 20.00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ ενώ στις 22.00 και όχι στις 19.30 το ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ.

H Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για αυτήν την αλλαγή και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να βρεθεί λύση αφού τα όρια έχουν στενέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου