Blogger news

Blogger templates

4/03/2016

Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ


Ο Πανιώνιος ήταν ο πρωταγωνιστής της αγωνιστικής κλέβοντας το τρίποντο από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε αλλά με το Λέτο να βάζει την σφραγίδα του πήρε τους τρεις βαθμούς, η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στη Μυτιλήνη ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 4-0 του Πανθρακικού.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΕΚ 0-0
 Καλύτερη η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο με την Καλλονή να έχει κλείσει καλά τους χώρους. Η ΑΕΚ πίεζε αλλά χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις. Οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4-0
Ερυθρόλευκος μονόλογος το πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία της αναμέτρησης και τον Πανθρακικό να περιορίζεται σε έναν παθητικό ρόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 26΄με τον Πουλίδο, διπλασίασαν τα τέρματα τους με τά από ωραία συνεργασία των Τσιμίκα, Πουλίδο και Πάρντο με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 39΄. Στο 43΄ο Ερνάνι με ένα όμορφο γκολ τελείωσε και επίσημα την υπόθεση νίκη. Αναγκαστική αλλαγή στο 32΄με τον Καμπιάσο να αποχωρεί με ενοχλήσεις και τον Κασάμι να παίρνει τη θέση του.  Ανοιχτό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να είναι και πάλι ο κυρίαρχος και να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Αθανασιάδη. Δοκάρι για το Κασάμι στο 64΄. Η Βέροια θα μπορούσε να μειώσει στο 74΄αλλά ο Καπίνο είπε όχι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ερνάνι με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 3-2
Κακό πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο και ιδιαίτερα από τον  Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν πίεζαν αρκετά τον αντίπαλο τους αλλά ευτύχησαν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Πούγγουρα στο 15ο λεπτό. Η Βέροια ανέβασε στροφές και λίγο αργότερα ο Ναζλίδης έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα αλλά ο Ανάκογλου δεν βρήκε στόχο στο 34΄.  Στο 58΄λεπτό και μετά από νέο λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού η Βέροια έκανε την ανατροπή με τον Μεληκιώτη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι «πράσινοι» μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων έφερε το ματς στα ίσα με το πρώτο γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 94΄.  Με 10 ολοκλήρωσε το ματς η Βέροια.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Καλύτερος ο Αστέρας Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα πήραν και το προβάδισμα στο 24΄με τον Φερνάντες. Ο Αστέρας κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ 3-1
Ισορροπημένο το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. στο 42΄ο Μπακασέτα έβαλε τον Πανιώνιο μπροστά.  Στο 52ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Τζιόλη. Ο Μπακασέτα μετά από όμορφη ενέργεια πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και έβαλε τον Πανιώνιο και πάλι μπροστά στο 66΄. Μετά από εξαιρετική προσπάθεια του ο Πανιώνιος κλείδωσε το τρίποντο στο 82΄.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0
Καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος. Οι Περιστεριώτες περιόρισαν τον αντίπαλο τους και πήραν το προβάδισμα στο 45΄με τον Λε Ταλέκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1
Καλύτερος ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο δεύτερο μέρος και στο 84΄πήρε το προβάδισμα με τον Γιάκος αλλά ο Γιακουμάκης είπε την τελευταία λέξη και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΞΑΝΘΗ 3-1

Καλύτερος ο Πλατανιάς στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και πήγαν στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων χάρη στον Ανγκούλο (18΄, 32΄). Στο 65΄ο Λισγάρας μείωσε σε 2-1 με κοντινή προβολή.  Ο Μιλούνοβιτς καθάρισε το παιχνίδι για τον Πλατανιά και τα όνειρα για Ευρώπη επανέρχονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου