Blogger news

Blogger templates

3/31/2016

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ


Ένας αγνώριστος Ολυμπιακός έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την Χίμκι με 98-66 και πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων να προκριθεί.

Κακό πρώτο δεκάλεπτο για τον Ολυμπιακό που μπορεί να βρισκόταν κοντά στο σκορ αλλά η άμυνα του ήταν τρύπια. Η Χίμκι σούταρε σαν σε προπόνηση με τη βοήθεια της άμυνας του Ολυμπιακού που ξέχασε να μπει στο γήπεδο. 25 πόντοι σε μια περίοδο είναι υπεραρκετοί. Ο Σπανούλης έσωσε την παρτίδα στην επίθεση. Η κακή άμυνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο με τη Χίμκι να παίρνει το ένα επιθετικό ριμπάουντ μετά το άλλο. Όταν όμως οι «ερυθρόλευκοι» έτρεχαν τα πάντα πήγαιναν ρολόι αλλά η τρύπα στην άμυνα δεν καλυπτόταν με τίποτα.

Δίλεπτη απουσία του Πρίντεζη στην τρίτη περίοδο και μάλιστα αδικαιολόγητη και κακή επιλογή όπως αποδείχθηκε. Η Χίμκι συνέχισε να κάνει πάρτι στην άμυνα του Ολυμπιακού με τη διαφορά να ανεβαίνει παρά τη βελτίωση του Ολυμπιακού. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα  κυρίως με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει διαφορά 26 πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 48 – 36, 76-50, 98-66

Μια ήττα για τον Ολυμπιακό που αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, γλίτωσε την 100σταρα και πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί. Συγκεκριμένα, χρειάζεται τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δύο ήττες της Μπάμπεργκ, νίκη της Ρεάλ επί της σημερινής της αντιπάλου, νίκη της Λαμποράλ επί της Ρεάλ και νίκη της Ζαλγκίρις από την Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου