Blogger news

Blogger templates

3/29/2016

ΗΤΤΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ


Την ήττα με 2-3 γνώρισε η Εθνική Ελλάδος από την Ισλανδία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δυνατό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Χάλφρεντσον να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο. Η Ισλανδία είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης με την Εθνική να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα. Στο 18ο λεπτό ο Χάλφρεντσον ανέτρεψε τον Τοροσίδη και ο Ισπανός ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα στο 19΄.  Η Ελλάδα έγινε πιο επιθετική αλλά και πάλι υπήρχαν προβλήματα. Η γαλανόλευκη στο 31΄πήρε αέρα δύο τερμάτων με τον Φορτούνη να στέλνει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα οι Ισλανδοί μείωσαν με τον Τραούτασον να πιάνει ένα σουτ στην κίνηση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο.  Η Ισλανδία ανέκτησε την κατοχή με την Εθνική να φτάνει κοντά σε τρίτο τέρμα στο 43΄αλλά το πλασέ του Καρέλη βρήκε το αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον.

Όπως έκλεισε το πρώτο έτσι άνοιξε και το δεύτερο ημίχρονο για την Εθνική με τον Τζιόλη να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Χάλντορσον. Η γαλανόλευκη ήταν καλύτερη στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις. Στο 70΄η Ισλανδία έφερε το ματς στα ίσα με τον Σίγκουρντσον να εκτελεί το φάουλ και τον Ίνγκασον να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης μετά την ισοφάριση και στο 82ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Σίγκτορσον να πιάνει την κεφαλιά προ του Μόρα με τον Καπίνο να βρίσκει την μπάλα αλλά να μην μπορεί να την αποκρούσει και τους Ισλανδούς να κάνουν το 3-2. Η Εθνική προσπάθησε, έδειξαν θετικά στοιχεία αλλά προβλημάτισε ταυτόχρονα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα: Καπίνο, Σιόβας, Οικονόμου, Μόρας, Σταφυλίδης, Τζιόλης, Φορτούνης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Καρέλης, Παπάζογλου
Έπαιξαν: Βέλλιος, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Πέτσος, Τζαβέλλας,

Ισλανδία: Κρίστινσον, Σαέβαρσον, Χέρμανσον, Ίνγκασον, Γκούντμουντσον, Μπόντβαρσον, Γκούναρσον, Χάλφρεντσον, Κγιάρτανσον, Τραούστασον, Σκούλασον
Έπαιξαν: Χάλντορσον, Σίγκορντσον, Μπιάρνασον, Φινμπόγκασον


Διαιτητής: Εστράδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου