Blogger news

Blogger templates

1/10/2016

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙ


Χαλαρά, άνετα και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Λεβαδειακού στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έφτασε τις 17 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Πραγματοποιώντας το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έκρυψε τη μπάλα και πέτυχε το 17/17 με νέο θύμα του τον Λεβαδειακό. Προβληματισμό στον Μάρκο Σίλβα το γκολ του Λεβαδειακού. Μια φάση έκαναν οι φιλοξενούμενοι και βρήκαν δίχτυα.

Χάθηκε η μπάλα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να μπάινει ορεξάτος στην αναμέτρηση και τον Λεβαδειακό να περιορίζεται σε έναν παθητικό ρόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν τον αντίπαλο τους από το πρώτο λεπτό και στο 16’ πήραν το προβάδισμα. Ο Ντομίνγκες έκλεψε την μπάλα και βρήκε όμορφα τον Πάρντο που τροφοδότησε τον Ιντέγε που έκανε το 1-0. Η πίεση των παιχτών του Μάρκο Σίλβα συνεχίστηκε και οι φάσεις διαδεχόταν η μία την άλλη. Στο 25’ μετά από κόρνερ ο Μαζουακού έπιασε το σουτ, ο Βερέμκο έδιωξε με την μπάλα να καταλήγει στο Σιόβα και το  πλασέ του να κοντράρει. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσόρι πέρασε δύο παίκτες έσπασε την μπάλα στον Ιντέγε που έκανε το πλασέ, έδιωξε ο Μαχαίρας, ξανά ο Ιντέγε έκανε το σουτ έδιωξε ο Βερέμκο με την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα αλλά ο Μουλόπουλος με το  κεφάλι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 27’ ο Πάρντο έβγαλε τη σέντρα με τον Ιντέγε να κάνει την προβολή και τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 32’ ο Καμπιάσο μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στον Τριποτσέρη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιντέγε έβγαλε τη σέντρα, ο Ντομίνγκες άφησε τη μπάλα αλλά ο Πάρντο έστειλε την μπάλα πάνω στον Βερέμκο. Στο 42’ ήρθε το  δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό. Μετά από το απίστευτο λάθος του Βερέμκο που δεν συνεννοήθηκε με τον Γιάχιτς ο Πάρντο έκανε το 2-0 προ κενής εστίας.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο παρά μόνο οι ευκαιρίες μειώθηκαν. Ο Ολυμπιακός πίεζε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 56’. Ο Ντουρμάζ στην κόντρα σέντραρε για τον Ντομίνγκες που με ένα εκπληκτικό κοντρόλ πρόλαβε τον Βερέμνκο και έκανε το 3-0 σε κενή εστία. Μετά το 60’ ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να πιέζει αλλά χωρίς ουσία. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός βγήκε μπροστά και στο 88’ κατάφερε να μειώσει στην πρώτη του ευκαιρία με τον Μπεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Καμπιάσο (74’ Μανιάτης), Μιλιβόγιεβιτς, Ντομίνγκες (71’ Κολοβός), Πάρντο (82’ Σεμπά), Ντουρμάζ, Ιντέγιε

Λεβαδειακός (Απόστολος Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος (46’ Παππάς), Στάθης, Μίνγκα, Γιάχιτς, Τριποτσέρης, Ντομοβίτσκι (70’ Καψάσκης), Μεντί, Τσουρίκοβ (46’ Μερεμπασβίλι), Μπεν, Μαχαίρας


Κίτρινες: 57’ Πάρντο / 57΄Μεντί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου