Blogger news

Blogger templates

12/10/2015

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΑΡΩΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την πρώτη θέση του ομίλου κατέλαβε ο Ολυμπιακός μετά τη εύκολη νίκη του με 67-76 επί της Λιμόζ στο «Beaublanc» για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού φάνηκε εξ αρχής στο παρκέ με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν γρήγορα τα ηνία της αναμέτρησης και να χτίζουν μια διαφορά ασφαλείας. Η Λιμόζ άρχισε να μειώνει βασιζόμενη στα πολύ καλά της ποσοστά εντός παιδιάς.

Η δεύτερη περίοδος κύλησε με παρόμοιο τρόπο. Ο Ολυμπιακός πήρε πόντους από όλους όσους βρέθηκαν στο παρκέ διατηρώντας την υπέρ του διαφορά.

Η Λιμόζ κατάφερε να μειώσει εκ νέου στους 6 πόντους τη διαφορά (44-50) αλλά ο Ολυμπιακός με σερί 15-4 αποκατέστησε τα πράγματα. Παπαπέτρου, Στρόμπερι και Χάντερ πήραν από το  χεράκι τον Ολυμπιακό και αύξησαν τη διαφορά κόβοντας τα φτερά της Λιμόζ.

Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Σον Τζέιμς να παίρνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Η Λιμόζ δεν μπορούσε να αντικρούσει τον Ολυμπιακό που δεν χαλάρωσε αλλά έφτασε τη διαφορά ακόμη και στο +20.


Τα δεκάλεπτα: 15-20, 36-46, 48-65, 67-76

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου