Blogger news

Blogger templates

12/10/2015

"ΑΝΤΙΟ" ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ


Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία με 1-0 επί της Ντόρτμουν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση η Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να πιέσουν τους φιλοξενούμενους. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς έγινε από τον Καγκάβα που έπιασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει να χτυπά στο δοκάρι και να φεύγει έξω. Οι Γερμανοί συνέχισαν αν πιέζουν αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Γλύκου. Στο 33’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Μυστακίδη να βγάζει εξαιρετική πάσα στον Μακ που πέρασε τον Βάιντενφελερ και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Γιανουζάι να κάνει το σουτ και τον Γλύκο να διώχνει με δυσκολία και τον Ρόις να βρίσκει το δοκάρι από το ένα μέτρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και πίεζαν τον ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ντόρτμουντ πίεζε συνεχώς αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει κάθε προσπάθεια των Γερμανών. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με την μπάλα να μην τους κάνεις το χατίρι εν τέλει και τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (46’ Βάιγκλ), Γιανουζάι, Ρόις (46’ Μχταριάν), Καγκάβα (66’ Ομπαμεγιάνγκ), Ράμος        


ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (77’ Ροντρίγκες), Μακ (67’ Λέοβατς), Μπερμπάτοφ (71’ Σάμπο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου