Blogger news

Blogger templates

12/08/2015

Η ΕΕΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού ζητά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζουν προσφυγή για ακύρωση της απόφασης.

Με απόφαση του προέδρου της Επιτροπής, Κωνσταντίνου Παπαλάκη, θα κατατεθεί αύριο, Τετάρτη 9 του Δεκέμβρη, το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ και θα αρχίσει επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία του Ολυμπιακού.

Η ΕΕΑ στις 5 Νοεμβρίου είχε επιβάλλει πρόστιμο 150.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε ζητήσει την παραίτηση του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» εντός 30 ημερών. Ουσιαστικά ζητούσε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραιτηθεί αφού θεώρησε ότι κακώς βρίσκεται στη θέση του προέδρου αφού ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, που είχε αναλάβει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, Γιώργος Ανδρεάδης, του απαγόρευσε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Η απόφαση αυτή δεν είχε κατατεθεί στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αφού ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θέλησε να δει και να ελέγξει εκ νέου όλα τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα. Η συνέλευση συνεδρίασε άλλες τρεις φορές και σήμερα ανακοίνωσε την οριστική της απόφαση. Μια απόφαση που υποχρεώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραιτηθεί από την προεδρία του Ολυμπιακού σε διάστημα 30 ημερών μόλις!


Φυσικά, η πλευρά του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να προσφύγει στα αρμόδια όργανα για να αλλάξει ή να σταματήσει την απόφαση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου