Blogger news

Blogger templates

12/27/2015

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΦΑΝ ΧΑΑΛ


Βαρύ είναι το κλίμα για τον Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νέα ήττα της ομάδας με τους οπαδούς να ζητούν έντονα την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Νέα απώλεια βαθμών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Στόουκ Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν ακόμη μια κακή εμφάνιση, έπαιξαν κακό ποδόσφαιρο, αδυνατούσαν να απαντήσουν στα γκολ της Στόουκ και σκόρπισαν εκ νέου την απογοήτευση στους φίλους της ομάδας. Υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας ο Λουίς Φαν Χάαλ. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν άλλωστε;

Ο Ολλανδός τεχνικός είναι ο κύριος υπαίτιος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου με τους οπαδούς να ζητούν την αποχώρηση του και να επιθυμούν έντονα την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Στόουκ τόνισε ότι μπορεί να αποχωρήσει και μόνος του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και δεν χρειάζεται να περιμένει να τον απολύσουν.

Οι δηλώσεις του:
«Νιώθω συνεχώς τη στήριξη της διοίκησης και των παικτών, όμως χάσαμε και πάλι, οπότε η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι καινούρια. Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι μετά τις 4 συνεχόμενες ήττες. Χάσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν τολμήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οι καταστάσεις τώρα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να βρούμε τις λύσεις. Ο σύλλογος δε χρειάζεται να με απολύσει. Καμιά φορά το κάνω και μόνος μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου