Blogger news

Blogger templates

12/03/2015

ΣΤΟΥΣ "16" ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Την πρωτιά στον 4ο όμιλο εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του με 2-1 επί της Παναχαϊκής στο «Παμπελοποννησιακό Στάδιο» για τη δεύτερη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Η Παναχαϊκή μπορεί να μπήκε πιο φορτσάτη στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε γρήγορα τα πατήματα του, ισορρόπησε το παιχνίδι και βρήκε δίχτυα. Ο Κλωναρίδης απέφυγε τον Ασίγκμπα, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Στρέζο για το 0-1. Οι «πράσινοι» έχασαν τον Μπεργκ με τραυματισμό και πριν το τέλος του ημιχρόνου διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Πέτριτς βρήκε τον Κλωναρίδη που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε για να κρατήσει το  αποτέλεσμα και μάλιστα είχε και δύο ευκαιρίες για να διευρύνει το  υπέρ του σκορ αλλά ο Στρέζος του έφραξε το δρόμο. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Στεργίδης μείωσε για τους Πατρινούς με κοντινή προβολή, ύστερα από κεφαλιά του Κάργα.

Ο Παναθηναϊός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ενώ οι Πατρινοί για να μπορέσουν να προκριθούν θα πρέπει αρχικά να κερδίσουν τον Λεβαδειακό και πάλι στο Παμπελοποννησιακό και να μη νικήσει η Κέρκυρα τον Παναθηναϊκό στο νησί των Φαιάκων. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναχαϊκή: Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χίσα, Στεργίδης, Πινδώνης (46' Ντελέκος, 56' Τρίγκας, Χατζής, Μιγκέλ Πέδρο (83' Μητρόπουλος), Σιατραβάνης, Λαμπρόπουλος, Τζίλας.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (67' Αμπέντ), Κλωναρίδης (82' Λάμπρου), Μπεργκ (16' Καρέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου