Blogger news

Blogger templates

12/03/2015

"ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ" ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 73-63 της Αρμάνι Μιλάνο στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με την ατυχία να χτυπά και πάλι την πόρτα του Σφαιρόπουλου και να βλέπει τον Ματ Λοτζέσκι να αποχωρεί τραυματίας.

Την 7η νίκη του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας πέτυχε ο Ολυμπιακός που βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη θέση του ομίλου και έχει ήδη προκριθεί στο Top-16. Η αστοχία και τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο έφεραν τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ και τον ανάγκασαν να κυνηγάει τον αντίπαλο του. Η Αρμάνι προηγήθηκε και με 8 πόντους αλλά η βοήθεια του Γιώργου Πρίντεζη στην επίθεση έδωσαν ανάσα στην ομάδα του Σφαιρόπουλου που μείωσε στους 4 πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης χάρισαν πόντους στους «ερυθρόλευκους» στην τρίτη περίοδο αλλά οι Ιταλοί δεν το  έβαλαν κάτω και φρόντισαν να μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να ξεφύγει. Ο τραυματισμός του Λοτζέσκι αποσυντόνισε τον Ολυμπιακό που έχασε το μικρό προβάδισμα που είχε. Το  κλειδί της νίκης των παιχτών του Σφαιρόπουλου ήταν η άμυνα τους. Πιέζοντας στην άμυνα στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα και άφησε την Αρμάνι με τρεις πόντους στα πέντε πρώτα λεπτά της περιόδου. Η πλάστιγγα είχε γύρει προς τον Ολυμπιακό και το  καλάθι του Αθηναίου έβαλε τέλος στην κάθε ελπίδα των Ιταλών.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 25-29, 48-48, 73-63

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου