Blogger news

Blogger templates

11/22/2015

Επεισοδιακές … μπαλαρίνες


Η 11η αγωνιστική σημαδεύτηκε από τα φοβερά επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να διακόπτεται και το «τριφύλλι» να απειλείται με πολύ βαριά τιμωρία.

Το πρωτάθλημα μας έχει παράδοση στον χουλιγκανισμό. Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε επεισόδια τόσο μεγάλης έκτασης και έντασης αλλά τα «καλά παιδιά» των γηπέδων είχαν φροντίσει. Το Σάββατο στις 19.30 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όμως δεν ξεκίνησε ποτέ.

Την παράσταση έκλεψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τα έκαναν γυαλιά – καρφιά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Φωτοβολίδες, δακρυγόνα, πέτρες, σίδερα, καδρόνια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Κρανίου τόπο θύμιζε το «Απόστολος Νικολαϊδης» λίγες ώρες μετά. Τα χειρότερα όμως δεν αποφεύχθηκαν αφού ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά. Το ντέρμπι «αιωνίων» δεν έγινε ποτέ με τον χουλιγκανισμό να κερδίζει και πάλι το ποδόσφαιρο στην κούρσα.

Νωρίτερα, στην Τρίπολη ο Αστέρας πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο επικρατώντας με 1-0 του πολύ καλύτερου του Ατρομήτου χάρη σε γκολ του Φερνάντες. Με κορυφαίο τον Μανιά ο ΠΑΣ επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕΛ Καλλονής στα Γιάννενα.

Σήμερα, ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο από το γήπεδο της Τούμπας. Οι Αγρινιώτες παρουσιάστηκαν καλύτεροι του ΠΑΟΚ και άξιζαν κάτι περισσότερο. Φωνές από τον Τούντορ που μίλησε σκληρά τονίζοντας ότι «αν δεν μπορούν να πάνε για μπαλέτο» αναφερόμενος στους παίχτες του.

Η Ξάνθη με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Νιέτο και Ράνο επιβλήθηκε με 2-0 του κακού Πανιωνίου στα «Πηγάδια». Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ράμο, ο οποίος μοίρασε μια ασίστ και πέτυχε ένα γκολ, ο Πλατανιάς κέρδισε τον Λεβαδειακό.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με την αναμέτρηση της Βέροιας και του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Σάββατο 21/11:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0 (86’ Φερνάντες)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 2-1 (7’, 79’ Μανιάς / 64’ Μπαργκάν)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (αναβλήθηκε)

Κυριακή 22/11:
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
SCODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0 (18’ Νιέτο, 44’ Ράνος)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1 (64’ Ράμος, 71’ Γ.Γιακουμάκης / 86’ Π. Γιακουμάκης)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ 1-2 (68’ Μάρτινς / 17’ Γιόχανσον, 61΄Μπουανανότε πεν.)

Δευτέρα 23/11:

ΒΕΡΟΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ  19.30, NS1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου