Blogger news

Blogger templates

11/24/2015

ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ


Χαλαρά και άνετα η Μπάγερν Μονάχου εκτέλεσε με 4-0 τον «άψυχο» Ολυμπιακό στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του Champions League με τους «ερυθρόλευκους» να μην σφραγίζουν ακόμη την πρόκριση.

Εκπληκτική η Μπάγερν - καταστροφή για Ολυμπιακό. Οι Βαυαροί, όπως ήταν αναμενόμενο, μπήκαν με όρεξη στο γήπεδο και πίεζαν θέλοντας να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Μόλις στο 8’ πήραν και το  προβάδισμα. Ο Μπόατενγκ έκανε το σουτ με τον Ρομπέρτο να αποκρούει λανθασμένα βοηθώντας τον Κόστα να πάρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Η Μπάγερν πίεζε με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βγει από την περιοχή του. Μέσα σε 4΄οι παίχτες του Γκουαρδιόλα πήραν αέρα τριών τερμάτων. Στο 16’ ο Λεβαντόφσκι, έπεσε πάνω στο σουτ του Κομάν, πήρε τη μπάλα και σούταρε για το 2-0. Στο 20’ Ρόμπερν – Λαμ – Μίλερ συνδυάστηκαν υπέροχα με τον τελευταίο να κάνει το 3-0. Οι Βαυαροί, που έχασαν τον Ρόμπεν στο 32’,  συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν μάλιστα και άλλες ευκαιρίες. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν χαμένοι μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσαν να μειώσουν στο 42’ όταν ο Σεμπά κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Η εκτέλεση του Μιλιβόγιεβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ όμως. Με το βαρύ 3-0 μπήκε ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια με τα σχέδια του Πέπε να υλοποιούνται πλήρως.

Οι Βαυαροί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Κατέβασαν για λίγο ταχύτητα όταν έμειναν με 10 παίχτες μετά από αποβολή του Μπαντστρούμπερ στο 52’. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει μπροστά αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Νόιερ. Η Μπάγερν χωρίς κανένα πρόβλημα κυκλοφορούσε εύκολα τη μπάλα και μάλιστα πέτυχε και τέταρτο γκολ. Στο 70’ ο Μίλερ σέντραρε, ο Λαμ πάσαρε στον Κομάν που με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ. Ο Ολυμπιακός ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Βαυαρών, με τη Μπάγερν να πετυχαίνει μια ευρεία και εύκολη νίκη. Είχαν και δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Μίλερ να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπάγερν Μονάχου (Πέπε Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπαντστούρμπερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ, Κόστα (71’ Μαρτίνεθ), Κομάν, Ρόμπεν (λ.τρ. 32’ Κίμιχ), Λεβαντόφσκι (56’ Μπενάτια)

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Ελαμπντλαουί (78’ Σαλίνο), Καμπιάσο, Κασάμι (67’ Κασάμι), Μιλιβόγιεβιτς, Σεμπά, Πάρντο (67’ Ερνάνι), Ιντέγε

Κίτρινες: 42’ Μπαντστούρμπερ / 63’ Μιλιβόγιεβιτς

Κόκκινες: 52’ Μπαντστούρμπερ

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου