Blogger news

Blogger templates

11/21/2015

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;

Πάρτι έκανε η Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σκορπίζοντας με 0-4 την Ρεάλ Μαδρίτης για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Primera Division.

Χωρίς τον ανέτοιμο Μέσι, η Μπαρτσελόνα διέσυρε τη «Βασίλισσα» και μάλιστα μέσα στο σπίτι της με το βαρύ 4-0 και με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Σουάρες. Αποδοκιμασίες και λευκά μαντήλια από τους φίλους της «Βασίλισσας» στο τέλος.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης. Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Σουάρες με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάβας. Στο 39ο λεπτό ο Νεϊμάρ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Η Ρεάλ ήταν ανύπαρκτη και δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ την εστία του Μπράβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη να πάρει το ματς αλλά στην εξέλιξη κατάλαβε ότι…δεν είχε τα προσόντα. Στο 51ο λεπτό ο Νάβας την έσωσε αλλά στο 53ο λεπτό δεν μπόρεσε να σταματήσει την βολίδα του Ινιέστα που τον σκότωσε κυριολεκτικά μετά από πάσα τακουνάκι του Νεϊμάρ. Στο 68ο λεπτό η Ρεάλ μας υπενθύμισε ότι βρίσκεται στο γήπεδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χάνει την ευκαιρία να μειώσει. Ο Σουάρες στο 74ο λεπτό δεν μιμήθηκε τον Πορτογάλο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Νάβας για τέταρτη φορά.

Οδυνηρή ήττα για Ρεάλ …Θριάμβος για Μπαρτσελόνα που αύξησε και τη διαφορά της …

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ρεάλ Μαδρίτης (Ράφα Μπενίτεθ): Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Ντανίλο, Μαρσέλο (60' Καρβαχάλ), Μόντριτς, Κρόος, Χάμες Ροδρίγκες (56' Ισκο), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά


Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Πικέ, Μασεράνο (27' Ματιέ), Ντάνι Αλβες, Ζόρντι Αλβες, Μπουσκέτς, Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς (56' Μέσι), Ινιέστα (77' Μουνίρ), Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου