Blogger news

Blogger templates

11/27/2015

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ


Το πρώτο του διπλό στην εφετινή ευρωλίγκα πέτυχε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας δύσκολα με 69-66 της Καρσίγιακα στη Σμύρνη. Κορυφαίοι για τους «πράσινους» οι Γκιστ και Φελντέιν.

Το «τριφύλλι» έπαιξε εξαιρετική άμυνα στην πρώτη περίοδο και με σωστές επιθετικές επιλογές απέκτησε το  προβάδισμα και έχτισε μια ασφαλή διαφορά. Κάπου εκεί τα λάθη έγιναν περισσότερα και η Καρσίγιακα μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να κρατά τα ηνία χάρη στους Ραντούλιτσα και Φώτση.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δε βελτιώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Η αστοχία των «πράσινων» ήταν μεγάλη με την Καρσίγιακα να το  εκμεταλλεύεται και να μειώνει τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να καθαρίσουν το  παιχνίδι και η Καρσίγιακα μείωνε ακόμη περισσότερο. Το κοινό ανέβασε τους τόνους βοηθώντας τους γηπεδούχους να μειώσουν στον ένα πόντο. Ο Φελντέιν διαμόρφωσε το 59-64 αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν για να ισοφαρίσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι(64-64). Το τρίποντο του Καλάθη 40 δεύτερα πριν από το τέλος και η τάπα του Γκιστ στα 25 δεύτερα έδωσαν τις απαραίτητες λύσεις στο «τριφύλλι» που έφυγε με το ροζ φύλλο.


Τα δεκάλεπτα: 9-21, 23-36, 44-50, 66-69 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου