Blogger news

Blogger templates

11/29/2015

Άλλα μας λέει ο Στραματσόνι και άλλα το χορτάρι....


Ο Στραματσόνι ξεκίνησε με το αριστερό τη θητεία του στον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να ηττώνται με 1-0 από τον Ηρακλή και να ψάχνουν σανίδα σωτηρίας.

Ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος, μια ακόμη σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη μάλλον για τουρισμό. Ο Ηρακλής χωρίς να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο και χωρίς να παίξει και ….καμία μπαλάρα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Βέλλιος ήταν αυτός που σκότωσε το «τριφύλλι».

Και πώς να μην το σκοτώσει; Βλέποντας τη φάση του γκολ ο Σάντσεθ, ο οποίος ήρθε ως αμυντικός ογκόλιθος, ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο Βέλλιος τον χόρεψε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ βυθίζοντας τον Παναθηναϊκό. Άμυνα, κέντρο, επίθεση σημειώσατε μηδέν. Τίποτα δεν έκανε χθες ο Παναθηναϊκός με τον Στραματσόνι να δοκιμάζει ανεπιτυχώς το 4-4-2.

Δε θα τον κρίνω γιατί είναι ελάχιστες οι μέρες που ντύθηκε στα «πράσινα» αλλά σίγουρα περίμενα να δω ένα καλύτερο Παναθηναϊκό και όχι ένα ασύνδετο συνονθύλευμα που δεν ήξερε που πατά και που βρίσκεται. Η άμυνα έπεφτε σαν τραπουλόχαρτα, η μεσαία γραμμή ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και η μοναδική σανίδα σωτηρίας ο Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγάλει γκολ από το πουθενά. Αλλά όπως λέει και μια παροιμία, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη... 

Κεφάλαιο Εσιέν. Ο Γκανέζος έκανε χθες το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «τριφυλλιού», έπαιξε όλο το 90λεπτο (γιατί δεν ξέρω!) και έκανε απλά τα βασικά, δηλαδή κάλυπτε τους χώρους και έκανε κοντινές πάσες. Φανερά ανέτοιμος και χωρίς ρυθμό. Οκτώ μήνες αποχή είναι αυτοί βλέπεις…

Αποτέλεσμα; Μια νέα ήττα που άφησε τον Παναθηναϊκό στους 22 βαθμούς και 8 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό που έχει και παιχνίδι λιγότερο. Το φετινό πλάνο ναυάγησε πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» παρουσιάζεται ασύνδετο, χωρίς πλάνο στο παιχνίδι του, οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και ο Παναθηναϊκός καταρρέει. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει! Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζει τέτοια εικόνα! Οι ιθύνοντες ίσως θα έπρεπε να βάλουν κάτω τα πράγματα και τα θέλω τους και να αποφασίσουν τελικά τι ομάδα θέλουν; Γιατί όταν υπόσχεσαι τίτλους στην αρχή της περιόδου και πριν καλά καλά τελειώσει ο πρώτος γύρος βρίσκεται εκτός, τότε είναι αναμενόμενη η αντίδραση των φιλάθλων.


Θέλει δουλειά, υπομονή και σωστές αποφάσεις για να στρώσει ο Παναθηναϊκός….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου