Blogger news

Blogger templates

11/25/2015

«ΚΟΚΚΙΝΑ» ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ


Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στη Γερμανία, δέχτηκε τέσσερα εύκολα γκολ και δεν κατάφερε να απαντήσει. Η ήττα των «ερυθρολεύκων» από την Μπάγερν Μονάχου σε συνδυασμό με τη νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό με αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και μόνο αν αυτοκτονήσει δε θα βρεθεί στους «16». Πάμε να δούμε τα σενάρια πρόκρισης και αποκλεισμού του Ολυμπιακού:

Υπόθεση ΝΟ1:  Νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Υπόθεση ΝΟ2: Λήγει ισόπαλο το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία αγωνιστική στο Φάληρο.

Υπόθεση ΝΟ3: Ήττα – πρόκριση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνονται ακόμη και με ήττα από τους Άγγλους αρκεί να μην καλυφθεί η διαφορά των γκολ του α’ παιχνιδιού (2-3)

Υπόθεση ΝΟ4: Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Champions League με ήττα από την Άρσεναλ και κάλυψη των τερμάτων του α’ παιχνιδιού (2-3).


Ο Ολυμπιακός πάει ουσιαστικά για τρία αποτελέσματα, νίκη – ισοπαλία – ήττα, χωρίς κάλυψη της διαφορά των τερμάτων του πρώτου παιχνιδιού….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου