Blogger news

Blogger templates

8/13/2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Την εθνική Κατάρ αντιμετωπίζει σήμερα ο Ολυμπιακός στη Ζυρίχη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του για φέτος με τα έσοδα της αναμέτρησης να πηγαίνουν στα ταμεία της UNICEF.

Πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου ετοιμάζεται να κάνει απόψε στις 18.30 ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την εθνική Κατάρ στη Ζυρίχη. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό των «ερυθρολεύκων» πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων εκτός κι αν σκάσει κάποιο φιλικό της τελευταίας στιγμής.

Ο Μάρκο Σίλβα δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσόρι Ντομίνγκες που έμεινε στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους αλλά θα έχει στη διάθεση του τον Εστεμπάν Καμπιάσο που μπορεί να είναι ανέτοιμος και να έχει χάσει όλη την προετοιμασία αλλά ενδεχομένως να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής.


Την αποστολή αποτελούν: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντλαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο, Σάλιακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου