Blogger news

Blogger templates

8/13/2015

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Ισόπαλη (1-1) έληξε η φιλανθρωπική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την εθνική Κατάρ που διεξήχθη στη Ζυρίχη.

Δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι παίχτες της εθνικής Κατάρ. Πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, κερδίζοντας το  κέντρο και δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Απείλησαν την εστία του Ρομπέρτο με τον Ισπανό τερματοφύλακα να δηλώνει παρών όταν αυτό ήταν αναγκαίο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν λίγα προβληματάκια στην άμυνα με τον Μαζουακού να είναι ο αδύναμος κρίκος και να μην παίρνει τις απαραίτητες βοήθειες από τον Ντουρμάζ αλλά ασκούσαν πίεση ψηλά και είχαν καλή ανάπτυξη με φάσεις μπροστά από την αντίπαλο εστία. Κύριος εκφαστής των προσπαθειών ο Φουστέρ με τον Ντουρμάζ να χάνει όμως την ευκαιρία να ανοίξει το  σκορ στο 38’.

Το  δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί κυρίως με σουτ την εστία της εθνικής ομάδας του Κατάρ. Φινμπόγκασον, Πάρντο και Πουλίδο σούταραν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το  Κατάρ άνοιξε το  σκορ στο 81ο λεπτό με τον Αμπντουλά να κάνει το  γύρισμα και τον Χασάν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο. Ο Ολυμπιακός απάντησε με γυριστή κεφαλιά του Σιόβα στο 87’ έπειτα από σέντρα του Ντοσεβί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΑΤΑΡ: Αμίνε, Μούσα, Φαντλάλα, Σιντίκ, Μούφτα, Αλχαϊντός (c), Άνταμ, Μοχάμεντ, Τρεζόρ, Μουντάρι, Άμπντεϊρχμαν.
Στον πάγκο ήταν και οι Αμπονόρα, Αλσίμπ, Μουκτάρ, Ταΐμν, Αλί, Αμπντουλά, Καλίφα, Χασάν, Αλζιργκί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Βούρος, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Πάρντο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον.
Αγωνίστηκαν και οι Καμπιάσο, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Πουλίδο, Κασάμι, Ντοσεβί, Χάρα και Μανιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου