Blogger news

Blogger templates

8/13/2015

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε φιλική αναμέτρηση στο Ανοέτα αποδεικνύοντας ότι είναι ικανός να γκρεμίσει ό,τι έχει χτίσει.

Αυτοκαταστροφικός ο Παναθηναϊκός που κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να γκρεμίσει την καλή εικόνα που έχτισε τα υπόλοιπα 80’. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, σωστή αμυντική λειτουργία και δημιουργώντας φάσεις. Όλα αυτά μέχρι το 80ο λεπτό. Εκεί οι «πράσινοι» αποφάσισαν να παραδώσουν λευκή πετσέτα στους Βάσκους και να χάσουν με το  βαρύ 3-0 που ναι μεν δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης αλλά αποκαλύπτει την ψυχολογία του «τριφυλλιού».  Ο Αναστασίου έκανε πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος και  αποκλεισμός από την Μπριζ είναι ακόμη νωπός αλλά δεν νοείται λογικό ομάδα της τάξης του Παναθηναϊκού να καταρρέει.

Οι «πράσινοι» δέχτηκαν τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά. Η άμυνα του «τριφυλλιού» κοιμήθηκε στο 82’ ο Αγκιρέτσε ξέφυγε, γύρισε στον Μπρούμα του και αυτός άνοιξε το σκορ για τη Σοσιεδάδ. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου δεν πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί και έφαγαν άλλα δύο γκολ και μάλιστα σε διάστημα ενός λεπτού!  Στο 87' ο Κανάλες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για να έρθει στο 88' ο Αγκιρένσε μετά από τραγικό λάθος του Ταυλαρίδη να κάνει το 3-0.


Δύο ήττες σε διάστημα λίγων ημερών και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο προβληματίζουν. Υπάρχει πρόβλημα και ο Αναστασίου καλείται να το  λύσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου