Blogger news

Blogger templates

8/17/2015

ΙΝΤΕΡ - ΑΕΚ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ και ΑΕΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν σημάδια βελτίωσης και να σκορπούν την αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων τους.

Άριστα τακτική και πολύ καλή συνοχή ως ομάδα έδειξε η ΑΕΚ στην φιλική αναμέτρηση με την Ίντερ στην Ανκόνα. Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να πατήσουν περιοχή και να δημιουργούν λιγοστές φάσεις. Οι Ιταλοί κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μπαρόχα στο 31ο λεπτό με ένα σουτ του Ικάρντι. Οι παίχτες της Ένωσης θα μπορούσαν να βαθμολογηθούν με πολύ χαμηλό βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι αφού δεν είχαν καθόλου φαντασία και δυσκολευόταν.

Το  δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και πολύ τα πράγματα με την Ένωση να παίρνει το  μηδέν χάρη στις πολύ καλές αποκρούσεις του Ανέστη στο τελευταίο δεκάλεπτο σε σουτ των Κοντογκμπιά και Μανάι. Η Ένωση θα μπορούσε να «κλέψει» το  ματς αν ο Γροντής δεν πλάσαρε έξω.

Ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να μην είδε σπουδαία πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά ανασταλτικά η Ένωση στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στην Ίντερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο (76' Ναγκατόμο), Μουρίγιο, Μιράντα, Ζουάν Ζέσους, Κοντογκμπιά, Γκνουκούρι, Μεδέλ (76' Μανάι), Μπρόζοβιτς, Γιόβετιτς, Ικάρντι (55' Παλάσιο)


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα (64' Ανέστης), Γκάλο (77' Ζόριτς), Τζανετόπουλος (56' Αρθο), Λαμπρόπουλος (83' Σβάρνας), Ντίντακ (46' Σοϊλέδης), Γιόχανσον (77' Φαγιέ), Σιμόες (77' Γροντής), Ανάκογλου (56' Κρισάντους), Βάργκας (46' Πλατέλλας), Μπαρμπόσα (69' Βασιλαντωνόπουλος), Αραβίδης (56' Τζιμπούρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου