Blogger news

Blogger templates

3/22/2015

ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΜΑΤΑ;

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε αλώβητη από το «Άνφιλντ» νικώντας με 2-1 την Λίβερπουλ. Αρνητικός πρωταγνωνιστής ο Στίβεν Τζέραλντ που αποβλήθηκε 43’’ μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γιουνάιτεντ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το  ξεκίνημα της αναμέτρησης και δημιουργούσε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μινιολέ. Οι προσπάθειες της απέδωσαν καρπούς αφού στο 13’ ο Ερέρα έκανε την κάθετη πάσα με τον Μάτα να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και να πλασάρει κάνοντας το  1-0. Η Λίβερπουλ ξύπνησε μετά το  35’ όταν και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού ο Λαλανα πλάσαρε λίγο έξω από το  δεξί δοκάρι.

Το  δεύτερο ημίχρονο άρχισε άσχημα για την Λίβερπουλ αφού έμεινε με 10 παίχτες. Ο Στίβεν Τζέραλντ 43’’ μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή πάτησε με τις τάπες το  καλάμι του Ερέρα. Ο Φαν Χάαλ έκανε τις απαραίτητες κινήσεις θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και δικαιώθηκε. Οι κόκκινοι διάβολοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 58' ο Μάτα συνέκλισε από δεξιά, έπαιξε το 1-2 με τον Ντι Μαρία, ο οποίος του σηκώσει τη μπάλα με λομπίτσα και ο Ισπανός απογειώθηκε και με ένα εκπληκτικό αεροπλανικό έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ. Η Λίβερπουλ πλέον βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ και με παίχτη λιγότερο. Κατάφερε όμως να μειώσει εκμεταλλευόμενη το  ανέβασμα της Γιουνάιτεντ. Ο Κοουτίνιο έσπασε τη μπάλα δεξιά και ο Στάριτζ πατώντας από δεξιά στην περιοχή, σούταρε με δύναμη στην κλειστή γωνία του Ντε Χέα για το 2-1 με την μπάλα να χτυπά και στον Τζόουνς. Η Λίβερπουλ λίγο έλειψε να δεχτεί και τρίτο γκολ αλλά ο Μινιολέ απέκρουσε το  πέναλτι του Ρούνεϊ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λίβερπουλ (Μπρένταν Ρότζερς): Μινιολέ, Σκρτελ, Σακό, Τσαν, Αλμπέρτο Μορένο (66' Μπαλοτέλι), Αλεν, Χέντερσον, Κοουτίνιο, Λαλάνα (46' Τζέραρντ), Στέρλινγκ, Στάριτζ


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Μπλιντ, Βαλένσια, Κάρικ, Φελαϊνί, Ερέρα (83' Φαλκάο), Μάτα, Γιανγκ (55' Ντι Μαρία), Ρούνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου